2777
2789
عنوان

قرص های اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 14534 بازدید | 29 پست

دوستان خوبم شرمنده میرم دخترموبخوابونم اخه گریه میکنه...خیلی ممنون میشم بیایین توتاپیکم واز تجربه هاتون بگین ...زودبرمیگردم میخونم بازم سپاس

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این دکترو همه تعریفشومیکنن... نمیدونم ... سیتالوپرام هم عوارضش اینجوریه؟ واسه شما عوارض داشت؟ ی ...

اره سیتالوپرام هیچ عوارضی برام نداشت فقط تو جنسی سردم میکرد ک اونم معذرت میخوام فقط خودم ارگاسم نمبشد.

خواهرم هرچیزی رو 1000بار میشست بحث رو نجس پاکی بود

وصو دوساعت طول میکشبد حموم ک واویلا بود خودشم خسته میشدا 

مجرد بود الان خیلیییی بهتره بچه داره

ما فکر میکردیم هیچوقت نمیتونه زندگی کنه

نه خیلی وقته وسواس دارم اخرش این ماه مجبورشدم برم پیش دکتراعصاب وروان... اخه سابقه ژنتیکی هم داریم

پس عجله نکن حداقل دوماه قرصاشو بخور اگه دیدی داری اذیت میشی بهش بگو عوض کنه.

قرصهای اعصاب مثل انتی بیوتیک و مسکن نیست که اثرش یکی دو روزه مشخص بشه زمان میبره.

اره سیتالوپرام هیچ عوارضی برام نداشت فقط تو جنسی سردم میکرد ک اونم معذرت میخوام فقط خودم ارگاسم نمبش ...

سیتالوپرامت چند میل بود؟

به من بیست داده بود به نظرم خیلی کم بود و خیلی طول کشید تا خوب بشم ولی یه دوستی داشتم که مشکلش از من کمتر بود دکترش تو دو سه هفته دوز سیتالوپرامش رو کرده بود چهل.

الان که گذشته همش میگم چقدر من عذاب کشیدم و چرا دکتره دوز دارو رو بیشتر نکرده بود.

سیتالوپرام بین قرثهای اعصاب از کم عوارضترینشونه

دکتر خودم میگفت معجزه است راست میگفت بذام

من لرزش دست داشتم.تو خواب با صدای تلفن آیفون کای تپش قلب داشتم

هر کی داشت میومد خونمون من داشتم جایی میرفتم هر قراری با هر کسی.

تصمیم دارم بعد زایمانم با نطر دکتر شروع کنم

بچه ها حتما همراه داروهاتون قرص مولتی ویتامین هم بخورین قرصهای گروه بی خیلی اعصاب رو اروم میکنه من از  وقتی مرتب ویتامین میخورم هم اعصابم اروم شده هم دردهای جسمیم کمتر شده هم تو دوران عادت ماهانه درد ندارم.

پس عجله نکن حداقل دوماه قرصاشو بخور اگه دیدی داری اذیت میشی بهش بگو عوض کنه. قرصهای اعصاب مثل انتی ...

باشه ممنون

من جفتشو خوردم. فلووکسامین زیاد بهم نمیساخت قطعش کردم. ولی کلومیپرامین و یکی دو سال خوردم خوب بود. ...

عوارضش در شماچی بود؟

دوستان خوبم شرمنده میرم دخترموبخوابونم اخه گریه میکنه...خیلی ممنون میشم بیایین توتاپیکم واز تجربه ها ...

سلام عزيزم..ميدونم خيلي دير پيام دادم..اما کنجکاو شدم بدونم بهتر شدي ؟