2777
2789

زن خوبیه کاری ب کارم نداره یخورده کمر درد پادرد داره همین فک کنم باعث تنبلیش شده دیگ آشپزی نمیکنه هرروز پدر شوهر اینام نیمرو باید بخورن🫥منم طبقه بالا ام دلم میسوزه گاهی میرم ی وعده درست میکنم براشون یا ی ظرف میدم پایین 

اما اصلا بخودش نمیاد همش میگم اشکال نداره کمر و پاش درد میکنه میگن مگ غذا پختن چقد زمان میبره مگ چن نوع میخاد درست کنه دکتر هم رفته هی تزریق کرده خوب نشده ؟ راست میگن دیگ خسته و کوفته بیان هیچی نباشه آدم اعصابش خورد میشه جونی نمیمونه برای آشپزی کردن 

منم تا جایی ک بتونم میرم کمک اگ بتونم بچه کوچیک دارم٫ولی تا کی باید ادامه پیدا کنه؟دخترم نداره 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یک نفر رو بگیرید بیاد براش کارهاشو انجام بده مادر من هم همین بود نمیشد زن داداشم همش بره کار کنه براش پرستار گرفتیم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یک نفر رو بگیرید بیاد براش کارهاشو انجام بده مادر من هم همین بود نمیشد زن داداشم همش بره کار کنه برا ...

خب منم همین ب فکرم رسید ولی نمی‌دونم چطور بگم ک زشت نباشه 

حالا پیش حودشون میگن اینم خسته شده از اینک گاهی میاد غذا میزاره یا میفرسته پایین 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم در مورد مادرم همین فکرو میکردم الان پاهای خودم صیبحا اونقدر درد میکنه که توان بلند شدن ندارم🥴

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

خب منم همین ب فکرم رسید ولی نمی‌دونم چطور بگم ک زشت نباشه حالا پیش حودشون میگن اینم خسته شده از اینک ...

من دیدم زن داداشم سخته براش به داداشهام گفتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم در مورد مادرم همین فکرو میکردم الان پاهای خودم صیبحا اونقدر درد میکنه که توان بلند شدن ندارم🥴

سر هممون میاد این روزا😞🤦‍♀️بنده خداها دلم میسوزه براشون

سر هممون میاد این روزا😞🤦‍♀️بنده خداها دلم میسوزه براشون

من بیست و پنج سالمه بخدا مامانم میگفت پاهام درد میکنه به خودم میگفتم تنبل شده ولی الان صبحا وقتی تازه بیدار میشم درد پاهام امونو رو میبره🤦🏼‍♀️

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

من دیدم زن داداشم سخته براش به داداشهام گفتم

من خودم باید یجوری ب شوهرم بگم این موضوع رو😫😫

خب منم همین ب فکرم رسید ولی نمی‌دونم چطور بگم ک زشت نباشه حالا پیش حودشون میگن اینم خسته شده از اینک ...

اگر دختر نداره و انسانهای خوبی هستن غذا درست کن چه ایرادی داره

من بیست و پنج سالمه بخدا مامانم میگفت پاهام درد میکنه به خودم میگفتم تنبل شده ولی الان صبحا وقتی تاز ...

اره تا آدم خودش تجربه نکنه متوجه نمیشه 

منم یاد مجردی میفتم ک خودم بودم و خودم زحمتی نداشتم 

شبا پاتو وازلین بزن بخاب 

اره تا آدم خودش تجربه نکنه متوجه نمیشه منم یاد مجردی میفتم ک خودم بودم و خودم زحمتی نداشتم شبا پاتو ...

تا حالا امتحان نکردم امشب چرب میکنم ممنون بابت راهنمایی🧡

تازه ی جاری بزرگ‌تر از خودم دارم سی و یک سالشه خونه شون ی خیابون اونورتره. خیلی بی ملاحظه اس هفته ای یبار مص مهمون میاد و فقد ظرف میشوره میره

ولی من هم دلم میسوزه هم پدرمادرم میگن تو ی ساختمان هستید کمکشون کن ولی واقعا نمیرسم هرروز هرروز میخام ظرف بشورم بچم میچسبه ب پام میگ بغل بگیر 

یا بهانه دندون جدید داره وقتی ک خابه میتونم ب کارای خودمم برسم

تا حالا امتحان نکردم امشب چرب میکنم ممنون بابت راهنمایی🧡

🥰🥰