2777
2789

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقتی که داشتی میرفتی بیرون منتظر مراقب خودت باش از طرف من نبودی؟شبا دلت نخواست کل روزتو برام بگی؟وقت کارای روزمرت اصلا یاد من نیوفتادی؟ تورو نمیدونم ولی من خیلی دلم واست تنگ شده.

هنوز بعد از گذشت ۱۳ سال هنوز جاتو هیچ دختری نگرفته دست هیچ دختری رو نگرفتم از این به بعد هم فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافته😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احمق ها در فکر گذشته اند دیوانگان نیز در رویای اینده به سر میبرند تنها انسانهای عاقل در حال زندگی می ...

گهی پشت به زین گهی زین به پشت😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

و منی که همین احساس و به شوهرم دارم و خیانت کرد زخمی که تو قلبمه هیچ وقت خوب نمیشه هرگز فراموش نمیشه دنیامو باورهامو و اعتماد مو نابود کرد من موندمو لا قلبی که تکه تکه شده بی گناه بی دلیل فقط بخاطر یه لذت زود گذر یه هیجان مقطعی نابودم کرد نمیبخشمش با اینکه حماقته با این که ترسناکه اما من هنوز این آدم و دوست دارم لعنت به عشق لعنت به دوست داشتن های یکطرفه

گهی پشت به زین گهی زین به پشت😑

چند سال با هم بودین 

چطور آشنا شدین 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟!