اول چندتا چیز رو بگم .چرا تاپیک رو نصفه میخونین یا میخونین نمیفهمین؟ بعد برام تاپیک جدا میزنین و از طرف من حرفای دروغ تایپ میکنید؟
من کاری ندارم ب خودش نمیرسه ولی اینکه بمن گیر میده و همه رو معذب میکنه رو کار داشتم!
من نگفتم چرا شوهرش نمیاد .یه بی شعوری از طرف من نوشته به شوهره طرف چکار داره دنبال شوهرشه؟
من کی گفتم شوهر اون چرا نمیاد ؟ گفتم خودش نمیزاره بیاد و مادر شوهرم هی زنگ میزنه که پاشو بیا و داستان میشه همیشه ....
یکی نوشته ناخنش کاشته چجوری غسل میکنه؟ الله اکبر من کجا گفتم ناخن ام کاشته من فقط ۷ روز درماه لاک دارم و نمازم میخونم .
یکی نوشته استاتر توهم جذابیت داره !
من مگه نگفتم شوهرش ۱۵ سال بزرگتره هیز نیست بهم کار نداره .یکی گفت قشنگی گفتم بقیه مون هم قشنگ هستن .
یکی گفته بی حجابه خودشو میندازه بیرون بعد....
آخه بی تمدن هر طایفه ای فرهنگی داره من چ میدونم تو مال کدوم شهر و فرهنگی ! دارم میگم حجاب ما سالهاس شومیز وپیراهن و مو بازه . مراسم هامون مختلفه ما حتی چندتا پیر هامون هم خارج تحصیل کردن چ برسه جوون هامون که چشمشون پرتره و دنیا دیده هستن
یکی میگه چ خانواده ای مرداشون خرابن درحالی ک از طایفه و خانواده من بدونی التماس میکنی بچسبی بهمون مگه من باید همه چیزمو لو بدم اینجا ک هویتم لو بره !