2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری بتا

116 بازدید | 16 پست

۵۷۵ ینی ممکنه بارداری خارج از رحم باشه؟

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروز عقب انداختی

۸

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
نه بابا. بازم اگر مشکوکی تو هفته ششم برو سونو

باید چند باشه؟

باید چند باشه؟

من ۸ روز عقب افتادم، بتام ۴۶۰۰ بود. هفته هشتم رفتم سونو، هم داخل رحمی بود هم قلبش تشکیل شده بود. حاملگی خارج از رحم اولا خیلی خطرناکه، بعد هم دردش از حالت عادی بیشتره عزیزم. 

وقتی بفهمن خارج رحمیه چکارش میکنن

اگه زودتر متوجه بشی با آمپول رفع میشه اما اگه دیر بفهمی و حنین بزرگ بشه با آمپول دفع نمیشه یا لوله بترکه باید جراحی کنی ،من دیر فهمیدم یه قدم تا مرگ فاصله داشتم ،جراحی کردم الان یدونه لوله دارم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
جدی؟به مشکلی نمیخوری؟ینی چند هفته بودی متوجه شدی؟

بخاطر درد سمت راست زیر شکمم مشکوک بودم به خارج رحم،اما پنج هفته که سونو دادم گفت تو رحمه خیالم راحت شد،اما متاسفانه دوقلو باردار بودم یکی تو لوله یکی رحم...

هفت هفته لولم ترکید،

چرا خیلی اذیت شدم بدنم ضعیف شد تو شکمم اندازه چند لیتر خون جمع شد بود هنوز آدم سابق نشدم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.