2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پیج لیکدینتون کامل باشه ینی مقاطع تحصیلی و دانشگاه و دوره هایی که آموزش دیدین و بلد هستین مثل برنامه نویسی اینا رو بذارید اینجوری مثل یه رزومه میشه واسه پیدا کردن کار 

یه پروفایل خوب از مهارتها بسازید. 

بعد لایک بزنید، کامنت بذارید. فعال باشید. 

خیلی از موقعیت ‌های کاری توی اونجا پیش میاد. 

خود من ۴ پیشنهاد شغلی داشتم موقعی که برای یکی دو هفته open to work کرده بودم. 

و اینکه با یک جمع حرفه ای سر و کار دارید و کلی پست‌های آموزشی در زمینه های مختلف تماشا می‌کنید. یه جورایی فضای ریفاین شده است.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
یه پروفایل خوب از مهارتها بسازید. بعد لایک بزنید، کامنت بذارید. فعال باشید. خیلی از موقعیت ‌های کاری ...

یه دنبا ممنون آقا معلم 😂

میگم میشه از خارج ایران هم کار گرفت 

همان ذوالفنون 

یه دنبا ممنون آقا معلم 😂میگم میشه از خارج ایران هم کار گرفت

بله. یکی از آشنایان تونست فاند کانادا بگیره. 

شما میتونید موقعیت شغلی مورد نظر رو در کشور مورد نظر سرچ کنید و براش alert تنظیم کنید. به محض اینکه شرکتی جاب آفر ارسال کنه برای شما هم میاد. 

پیشنهادات شغلی بیشتر رو تو سایت indeed ببینید.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

لینکدین برای پیدا کردن شغل، نت ورکینگ یا همون پیدا کردن و ارتباط با افرادی که در زمینه شغلی شما فعال هستند، و همینطور یادگیری و اموزش، اطلاع رسانی در مورد موفقیت های تحصیلی، شغلی استفاده میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم