2777
2789

هم اینستا دارم هم تلگرام هم کلی کار و دغدغه و مشکلات و اصولاً آدم بیکاری نیستم همش تو نی نی سایتهای باشم، ولی خب بعضی وقتا دیگه یه مشکلی پیش اومده کسی نبوده درکم کنه اینجا اکثراً همه خانومن دخترن هم جنسای خودم، از مشکلاتم گفتم و انتظار داشتم یه دونه آدم درکم کنه، بدتر زخم زدن ، بی رحمانه قضاوت کردن و حتی به گریه انداختنم، درسته که خدا خودش شاهد همه چیه و به حرف مردم گوشه چشمی اهمیت نمیده ولی خب منم آدمم قلب دارم می‌شکنه یه غرور دارم له میشه ، از کِی انقد دلمون سیاه شده؟ از کِی تا حالا وقتی زندگی کسیو ندیدیم با یه تاپیک به خودمون اجازه قضاوت دادیم؟ اونی که اینجا میاد حرفاشو بگه بدون خیلی تنهاست بدون شاید اینجا رو مکان امن دونسته كه افکار تلنبار شده ذهنشو خالی کنه ، شما اگه با یه چیزی مخالفی یا برعکس عقایدته ببین و بگذر تو مگه استغفرالله خدایی که محکومش می‌کنی؟؟ فکر نمی‌کنی سرت میاد؟ 

تو تاپیک هام به صورت غیر مستقیم سوال پرسیدم ولی جوری که کسی متوجه نشه چون از قضاوت میترسیدم، حالا یه سری دنبال زیر بغل مار گشتن اومدن گفتن آره این عاشق مرد متأهل شده بدون که آه زنش میگیره بدون روز خوش نمی‌بینی چقد خونه خراب کنی و هزار تا از این حرفا..

آره بچه ها من عاشق یه آدمیم كه متاهله ولی از اول نمی‌دونستم (تاپیک اولم گویای همه چیزه) من ندونسته عاشقش شدم به خاطرش زندگیمو باختم ، خودمو باختم، ولی شما مگه از زندگی من خبر داری ك چرا باز عاشقشم؟ شما مگه از زندگی اون و همسرش خبر داری؟ شما مگه می‌دونی همسرش چجور آدمیه؟ شما مگه از حکمت و سرنوشت خدا خبر داری كه چرا توی اتفاقی ترین و یهویی ترین حالت ممکن ما رو آشنا کرد؟؟  

چرا ندونسته قضاوت می‌کنید؟ می‌دونم قراره یه عده با این تاپیک بازم سمتم هجوم بیارن ولی خب قاضی فقط و فقط خداست، خدایی كه از دلم خبر داره خدایی که همیشه با نشونه هاش گفته که مثل کوه پشتمه

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بعد ک متوجه شدی 

زندگی همجنست رو خراب کردن توجیه نداره

قرار نیست همه ب عشقشون برسن

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
همین الان یکی ب من همچین چیزی گفت اینا مریصن روانی آن ب خدا

دقیقاً انگار یه جایی می‌گردن عقده هاشونو خالی کنن

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻

همه اون چیزا رو که گفتی درست 

ولی وقتی میای حرف دلتو میگی حتما یه اعده میان قضاوت 

کسی جای تو نبوده که بخواد تورو قضاوت کنه 

خودتو ناراحت نکن

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  

حقیقتا همسرش هر مدلی باشه مجوز برای رابطه شما نمیتونه باشه !تمام زجرهاییم که کشیدی علتش وارد شدن به رابطه  اشتباهه توقع چیو داشتی مگه ؟

ضمنا تا اونجایی که نمیدونستی متاهله حق با شماست ولی از زمانی که فهمیدی دیگه هیچ حقی نداری همش فقط توجیهه 

کیه که ندونه اسم این کار چیه ؟ قضاوت چی ؟ چرا دوست دارید کاری کنید که اشتباهه کسی هم بهتون بالا چشمتون ابرو هست نگه ! اگه تحمل نداری برملا نکن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم نمیخام قضاوتت کنم تحت هر شرایطی ک آشنا شدین و زنش بدترین زن دنیا هم باشه باز هم چیزی از زشتی اصل کاری که داری میکنی کم نمیکنه 

دستاویز خدا شدن هم چیزی از گناهت کم نمیکنه بخودت بیا

😑