2777
2789
عنوان

بکارت

1282 بازدید | 22 پست

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید من یه سوال داشتم 

واقعیتش اینه که من 17 سالمه و تاحالا حتی با یه پسر صحبت نکردم اما بخاطر مراعات نکردن خانواده و دیدن صحنه های بد توی بچگی از همون بچگی شروع کردم به خود.....با فشار اب ( معذرت میخام که واضح میگم اما مجبورم)  الان نمی‌دونم ممکنه به بکارت آسیب رسیده باشه؟ یعنی من دیگه نمیتونم ازدواج کنم ؟, واقعا سر این جریان. حالم خیلی بده چون بچه بودم نمی‌دونم چیشده تو بچگی اصلا که بدونم سالمم یا نه

متاسفانه نمیتونم به مادرمم بگم منو ببره دکتر یا خودم برم چون مطمئنم تهمت .... بودن میزنن

ممکنه از بین رفته باشه؟ من باید چیکار کنم؟ بعدا برای ازدواج بگم  به شخص مقابل ؟ اصلا باور میکنه؟ من حاضرم باهاش هر دکتری که میخاد برم تا بفهمه که من تاحالا رابطه نداشتم اما مشکل اینجاست میترسم تهمت بزنه؟ بنظرتون برم دکتر رو راست همه چیو بگم درک میکنه؟ اصلا معلوم میشه اگر پاره شده باشه بدون رابطه بوده باشه؟

خیلی حال روحیم بده هیچکس و ندارم باهاش درد و دل کنم ببخشید که انقدر شفاف توضیح دادم

کل روز کارم شده اینه گذاشتن و دیدن اما هیچی معلوم نیست و همه چی بازه اصلا شبیه چیزای تو اینترنت نیست

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

اینو صبح هم گفتی😐

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا  چیزی داخل نشه آسیب نمیبینه !

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

انقدر که فکر میکنی الکی نیست 

ذهنتو درگیر چیز بیخود نکن 

اوکیه نگران نباش 

اگر هم کسی فقط به خاطر هایمن بخواد ازدواج کنه همون بهتر بشینه سر جاش 

با کسی نخوابیدی که انقدر نگرانی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ن عزیزم بااین چیزا آسیب نمیبینه مگه اینکه چیزی داخل کرده باشی؟

امضات چه باحاله 😅

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

یکبار از یه متخصص زنان زایمان پرسیدم گفت فشار آب به پرده آسیب نمیزنه و فقط د.خ.و.ل آسیب میزنه انگشت هم میتونه آسیب بزنه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

فقط بایکی یا تنها یا با دوستت به بهانه ی عفونت داشتن برودکتر. انقد خودتو اذیت نکن سرزنش نکن خودتو

بکارت فقط چیزیه که تو کَله ی دخترای ایرانی کردن و تا دکتر نرفتی انقد فکرو خیال نکن واذیت نکن خودتو،ازدواج هم‌میکنی خیالت راحت.