2777
2789
عنوان

باید حتما سونوگرافی رو برم یا نه

150 بازدید | 8 پست

من از پریشب بیرون روی شدید گرفتم با درد خیلی خیلی شدید معده و روده، رفتم یه قرص ضد اسهال گرفتم که اسهالم خوب شد ولی هیچی نشد بخورم و دوباره درد شدید اومد سراغم و رفتیم بیمارستان یه سرم زدم ولی بازم برگشتم خونه و دوباره شروع شد دردش، دوباره شب رفتیم بیمارستان آزمایش خون دادم ولی دردم افتاد و شکمم وقتی دست میزنم بهش سفته، گلبول های سفید خونم بیشتر از حد ممکن بود و گفتن برو سونو اورژانسی ولی خب نرفتم، الان درد ندارم ولی دلم همون‌جوری سفته و یه درد خفیفی داره، باید برم حتما سونو رو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یکم از قبل سمت چپ زیر قفسه سینم درد میکرد، اتفاقا گفتن شاید آپاندیس باشه، ممکنه آپاندیس اینجوری ...

من نمیدونم علائم دقیق آپاندیسو ولی خوب وقتی میگی خوب نمیشده دردت اولین احتمال همه آپاندیسو میدن

پشت گوش ننداز زبونم لال یه وقت چیزیت میشه مامانم بنده خدا پارسال همینجور دل درد داشت هی میگفت چیزیم نیست آخرش کیسه صفراشو عمل کردن دوتا سنگ بزرگ داشت آنزیم کبدش بهم خورد دوهفته بیمارستان شد

منم گرفتم تایپیکامو ببین

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی