2777
2789
عنوان

به نظرتون عاشقش شدم

98 بازدید | 6 پست

پسرداییم ازبچگی منو دوست داشت 

از اونایی که فامیلا میگن اینا مال همن منم ازش بدم نمیومد بلاخره بچه بودم باحرف بقیه ذوق میکردم

تا اینکه یه مدت گذشت بزرگترشدم بعضی ازمعیارامو نداره چن بار خونه داییم رفتیم چون زیاد ارتباط نداریم کم میریم زودقاطی میکرد یا نمیتونست جلوی عصبانیتشو بگیره 

اما هروقت میبینمش ضربان قلبم بالامیره نمیدونم ازهیجان یا چیه

مثلا چن شب پیش عروسی داداشش بود خیلی قشنگ شده بود همشم نگام میکرد 

از اون طرف بابام وآبجیم خیلی راضین همش خواهرم میگه دامادمون چه خوشتیپ شده بود

اگه به اونا بود همون شب مراسم عقدمو میگرفتن😂😑

اما نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم اصلا تکلیفم باخودم مشخص نیس نمیدونم دوسش دارم یانه

به نظرتون سنم بالاتر بره میتونم تصمیم قطعی بگیرم هنوز۱۸ سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ عنوان ازدواج فامیلی نکن بعدم خودت میگی زود قاطی میکنه یه هشداره واست منم پسر خالمو پنج سال دوست داشتم بزرگ شدم رفتم‌تو جامعه دیدم پسرای خفن تر با موقیت بهتر خیلی هست واقعا ام معیارام عوض شد ۲۵ سالگی با دوست پسرم ازدواج کردم الان  واقعا معنی زندگی یه چیز دیگس

در گنگ ترین حالت زندگیمم

به هیچ عنوان ازدواج فامیلی نکن بعدم خودت میگی زود قاطی میکنه یه هشداره واست منم پسر خالمو پنج سال دو ...

آخه حس میکنم اون دوسم داره

انقد خانواده من ازش تعریف میکنن یا یه رفتاری نشون میدن اون بیچاره هم فکر میکنی من عاشقشم یا ازش خوشم میاد

آخه حس میکنم اون دوسم دارهانقد خانواده من ازش تعریف میکنن یا یه رفتاری نشون میدن اون بیچاره هم فکر م ...

دنبال دوست داشتن کسی نباش خودت باید یکیو دوست داشته باشی این جور چیزا بچگانس خودتو حروم خانواده نکن به خدا الان پسر خالم ازدواج کرد الان اصلا زنش خوشبخت نیست واقعا خدارو شکر میکنم

در گنگ ترین حالت زندگیمم