2777
2789

بچه ها من با نامزدم سر این مسئله یکم به اختلاف خوردیم ب نظر من اینکار یجور توهینه، البته دخترم و مشکلی ندارم با انجام دادنش اونم کفت که باشه انجام نده منم به خانوادم میگم به خودمون مربوطه و به کسی مربوط نمیشه این موضوع، اما من ته دلم میگم اول زندگی الکی دید بدی نگیرن خانواده اش وقتی من ریگی هم به کفشم نبوده یا گاهی میگم کلا بزنم زیر همه چیز و ازدواجم و رابطمو بهم بزنم، به نظر شما کار منطقی چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت گواهی بکارت با اختیار خودت  بگیری یه چیزه 

طرف مقابل با وقاحت درخواست کنه چیز دیگه 

چون مورد دوم سطح فرهنگ ادب و دیدگاهش به خانم ها و سطح تحجرش رو نشون میده و همچین سطح فرهنگی میتونه یه زندگی ریسکی و مردسالارانه رو بذاره جلوی پات این نظر شخصی منه چون شما پرسیدین بیان شده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه بخاطر این موضوع بهم بزنی پس فردا میگن فلانی از خودش مططمعن نبود و فلان 

دو راه واست وجود داره یا برو برگگه رو بگیر بکوب تو صورتشون و بعد  کات کن

یا اینکه برگه رو بگیر  بازم بکوب تو سرشونو قیافه بگیر و قهرو فلان

ولی در هر صورت بنظرم برگه رو بگیرنشه اشه نخورده و دهن سوخته

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بله

دیگه باید چی کارتون کنن که بفهمین براتون احترام قائل نیستن و دارن توهین می کنن؟😂

نامزد دوست همسر من سر همین مسئله نامزدیشو به هم زد،و اتفاقا به نظر من خوب کاری کرد.تا خونواده پسره ادب بشن.

چون پسره خیلی دوستش داشت و الان ضربه خورده.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خیلی خوب گفتی

این دوره درسته همه چیز تغیرکرده ولی کسی که میاد خواستگاری طرف مقابل بهش اعتماد اولیه روداره بااین کارش خانواده دخترو  پدر مادر همشونو هم زیرسوال میبره