2777
2789
عنوان

بهترین زمان مهدفرستادن کودک

48 بازدید | 2 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه یه پسر 3سال و5ماه و یه دختر 2سال و5ماهه دارم میخوام بدونم چه زمانی بهترین موقع برای مهد فرستادنه و اینکه چه آموزش هایی به بچه ها داده میشه؟

مهد خوب استعداد یابی میکنه،اونقدر کلاس و امکانات داره که یکیش هم استعداد بچه باشه هم علاقه اش 

مهد زیر پله ای هم فقط بچه رو زنده نگه میداره تو سرما و  زمستون هم بچه رو سالم تحویل میگیره سرماخورده و دماغ تحویل میده

اگر مهد بردی جای خوب برو

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

مهد خوب استعداد یابی میکنه،اونقدر کلاس و امکانات داره که یکیش هم استعداد بچه باشه هم علاقه اش مهد زی ...

کاملا موافقم با صحبت هاتون 3تا مهد تقریبا به خونمون نزدیکه جوری بازم باید سرویس گرفت ولی فقط نقاشی و شعر و مشاغل و میوه ها رو یاد میدن که من خودم با بچه هام اینارو کار کردم حتی حضوری بچه هام رو آتش نشانی و ایستگاه قطار و غیره بردم که ببینن ولی اونا فقط عکس مشاغل رو نشون میدن.نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان