2777
2789

یه پست دیدم که میگه مرادی قدیم حمایت گر بودن الان شدن پرنسس و قهر می کنند خب قربونت برم وقتی شما می گوید غیرت بی خوده ما ناموس نیستیم خب الحمدلله و ما هیچ احتیاجی به مردان نداریم خودمون قوییم نمی دونن اقتدار مرد بی هوده نکنه می خوای حمایتگر بودند از سر قبر باش برات بیا آخه زر نزن وقتی تفکرات اینه که هیچ تفاوتی بین نیس شاتآپ پلیز

فقط خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربط گودرز به شقیقه چیه که تو داری ربطش میدی 

چون حرفت کلاً چرت و پرت بود و هیچ ربطی به این موضوعی که توی جامعه پخش شده نداره خودت شاتاپ شو

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حرف حتی اگه حق هم باشه( که نیست) با این ادبیات افتضاح شما تبدیل به باطل می شه. حرفاتونم کلا بی ربط ب ...

شمارو خب می شناسیم فکنکن بی رابطه اتفاقا وقتی این اتفاقا همزمان میوفته ربط داره جواب های هویه 

فقط خدا
چه ربطی داره ؟حمایتگر بودن به ناموس و این چرت و پرتا

ربطی ندارد یه دفه به عقل رجوع کنی به منطق می بینی بی ربط نیس بلاخره هر عملی عکس العملی هم خر می خوابن هم خرما نمی سه مه

فقط خدا