2777
2789
عنوان

سرویس طلای الماس

120 بازدید | 9 پست

امروز رفته بودم برای عروسیم سرویس طلا بخرم دو تا کار آورد گفت یکیش نگیناش اتمیه با تراش برلیان ۲۰۰ میلیون یکیش الماسه با تراش برلیان ۹۰۰ میلیون 

هیچ فرقی هم با هم نداشت از نظر ظاهری 

واقعا دومی انقدر میارزه ؟! 

اگه تجربه ای هم در امر خرید سرویس طلا دارید بگید دوستان مرسی 😁❤️

مبارکا باشه جانم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس ۲۰۰میلیونی رو بذار اکه قشنگه برم بخرم مرسی

عکسش آپلود نمیشه نمیدونم چرا همش بیلبیلکش میچرخه 

بزن سرویس طلا تنیسی تمام دور نگین واست میاره 

اون سادهه که دور تا دور نگینه من انتخاب کرده بودم 😁

خب اون الماس معلوم که می ارزه ۹۰۰ میلیون تازه قیمت خیلی کمیه . احتمالا الماس هاش ریز بودن و جز درجه ...

نگیناش ریز بود ولی خب فردا روزم همینقدر گرون بر میدارن اگه بخوام بفروشم ؟! از کجا معلوم اصلا الماس باشه سرم کلاه نره 😂

نگیناش ریز بود ولی خب فردا روزم همینقدر گرون بر میدارن اگه بخوام بفروشم ؟! از کجا معلوم اصلا الماس ب ...

بله جواهر همیشه قیمتیه و خریدار داره . سنگ جواهر هرچقدر بزرگتر قیمتشم بصورت مرکب بالاتر میشن . باید جای معتبر بخری و بلد باشی . شناسنامه دارن . سنگ شناسی ببری