2777
2789
عنوان

خوشا به حال شمایی که مادر شدی

114 بازدید | 13 پست

دیشب خواب دیدم بچه دارم یه پسر بود انقد حس شیرینی بود بخدا عین واقعیت بند قشنگ حس شیر دادن رو با تموم وجود حس میکردم چقدر لذت بخش بود انقد چشمای مهربونی داشت بچم انقد آروم بود نمیزاشتم کسی بهش دست بزنه حتی شوهرم میگفتم بچه خودمه فقط باید خودم بغلش کنم اما شوهرم از خواب بیدارم کرد نداشت این حس قشنگ ادامه پیدا کنه آخه می‌گفت گریه میکردی تو خواب 

منم پاشدم بهش پریدم که چرا بیدارم کردی 

همسرم مشکل ناباروری داره 

امروز از اینکه دیشب بهش پریدم و گفتم چرا بیدارم کردی داشتم خواب بچه می‌دیدم ناراحتم ازش عذر خواهی کردم ولی اونم حق داد بهم 

بچه ها برای مادر شدنم صلوات میگین؟

💚

ان شاالله خوابت گواه از آینده ای نزدیک داشته باشه .(خوابت به حقیقت تبدیل بشه)..خدا دلتو شاد کنه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله امسال شما من و هرکسی که دلش نی نی میخواد به ارزوش برسه 🥺😍♥️♥️

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الهم صل علی محمد و آل محمد

برای ازدواج منم بفرستید

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم یه ماه قبل بارداریم خواب اینجوری دیدم، حتی چهرشو یادمه یه پسر تپل با موهای مشکی اما عین شما باورم نمیشود تعبیر بشه چون تنبلی شدید تخمدان داشتم 

دقیقا همون ماه باردار شدم و الان 23 هفتمه و پسره 

الهی به حق همین اذان مغرب ازته  دلم از خدا میخوام ماه اینده دامنت سبز بشه 🤲🤲الهی امین

من از وقتی یادم میاد عقده ب بچه داشتم از ۵ سالگی چقدرررر ب مادرم گیر میدادم بچه بیاره ۹ سالگی‌ موقع نماز خوندن توی قنوت دستم رو جوری‌ میگرفتم ک‌ شاید خدا بچه داد نیافته

بچه های آبجی‌داداشم رو روی‌‌ چشمام نگهمیداشتم از ازدواج‌بچه میخواستم‌فقط ازدواجم‌دیر شد چقدر افسرده شدم چقدر خون ب جیگر شدم قشنگ انگار ی‌ ۲۰ سالی چشم انتظاری کشیدم

۳۰‌سالگی بالاخره حامله شدم خیلی سریع تو‌ماههای اول ازدواجم

الان بچم ۳ و نیم سالشه ارزوی مرگش رو دارم....

همش‌میگم کاش‌همونموقع ک‌ شوهرم‌میگفت سقطش‌کرده بودم

کاش وقتی در معرض‌سقط‌بود تو ۶ ماهگی اونقدرررر خودمو عذاب نداده بودم سقط شده بود اونهمه بیمارستان‌بستری‌نمیشدم

کاش‌وقتی ۷ ماهه بدنیا اومد تو بیمارستان‌ میمرد

کاش همین امروز بمیره...

خدا بعد سالها حسرت ب دلی بهم ی بچه‌ی مریض غیرنرمال داده ک عقلش کاله و خیلی زبون نفهم و وحشیه الان ۳ و نیم‌سالشه ولی‌انگار‌بچه های یکساله البته بجز جیغ های وحشتناک و اذیتهایی ک داره از روزی ک پا ب این دنیا گذاشته ی اب خوش یادم نمیاد از گلوی‌من پایین رفته باشه همیشه میگم کاش نازا بودم کاش برای بچه اینقدر‌‌خودمو داغون نمیکردم از بچه‌ متنفرم

میرم بیرون یا تو تلوزیون یا تو خانواده بچه ی سالم میبنم بغض میکنم گریم میگره از خدا ب اصرار هیچی‌ نخواه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

عزیزم چقدر سخت خدا کمکت کنه انشالله چه مشکلی داره پسرت؟

از لحظه ی دنیا اومدنش مشکل داشت اول هماتوم مغزی خوب شد  

بعد ریه اش خوب شد

بعد فتخ خوب شد

بعد تشنج خوب‌نشد

شد تشنج پنهان

ی‌مدت میگفتن اوتیسمه دلمو خون میکردن میگفتن بچه ی ۲ ساله ات انگار‌۸ ماهه هاس درک و فهمش

بعد اینقدر رفتم و اومدم گفتن بیش فعاله

زبون باز نکرده

درک‌و فهمش‌پایینه

بشدت لجباز

چاق و پر خور

امروز شاشیده رو گوشیم

پوشک دیگه هیچ سایزی اندازه اش نیست همکاری‌نمیکنه لج میکنه فقط‌در حال گند زدن

چقدرم ک‌در روز‌منو میزنه چنگ‌‌میزنه

جیغ های خیلییییی وحشتناکی‌داره

پاهاشم کجه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

از لحظه ی دنیا اومدنش مشکل داشت اول هماتوم مغزی خوب شد بعد ریه اش خوب شدبعد فتخ خوب شدبعد تشنج خوب‌ ...

الهی بمیرم نمی‌دونم چی بگم یکم از دردت کم بشه امیدوارم خدا کمکت کنه و بهترینها رو برات رقم بزنه 

روانپزشک کودک بردی؟ بنظرم اوتیسم میاد 

یه جنوبی عاشق شمال

الهی بمیرم نمی‌دونم چی بگم یکم از دردت کم بشه امیدوارم خدا کمکت کنه و بهترینها رو برات رقم بزنه روان ...

همه جا بردم ن بیش فعاله و خیلی زبون‌نفهم

خدا ایشالا بهت توان بده 😞

پناه برخدا ببخش گل مهربون ناراحتت کردم