2777
2789
عنوان

کار در منزل بدون هزینه ثبت نام

122 بازدید | 5 پست

سلام  وقت  بخیر

♻️ نحوه  کار به اینصورت هست که شما  با  مشتری هایی  که محصول درخواستیشون را  بهمراه شماره  تماسشون ارسال  کردند

تماس گرفته و اگر محصول را  میخواستند ادرس دقیق و  کامل از  مشتری  گرفته و ثبت  میکنید

🔴بازاریابی  به هیچ  عنوان  نمیباشد

🔴تایید گیری  سفارشات مشتری میباشد

🔴همه  روزه  فعال  هستیم حتی  روز تعطیل

🔴به شما پنل ثبت سفارش و اموزش کامل داده  میشود و شما سفارش مشتری را  ثبت  میکنید

🔴شماره  مشتری و  محصول  درخواستی (توضیحات و  قیمت )  همه   برای  شما  نمایش  داده  میشود

🔴با  مشتری  خیلی محترمانه و خوش برخورد صحبت  کرده  ،اگر موافق به خرید  بودن  اسم و مشخصات کامل را  وارد  میکنید  و  در  نهایت  ثبت  سفارش انجام  میشود

🔴کار  فقط پورسانتی میباشد

نسبت  به ارسال محصولات   و  برگشت ، بهتون پورسانت تعلق میگیرید .

🔴حداقل تماس روزانه 70 تماس میباشد (نهایتا سه الی  چهار ساعت  تایم  نیاز  دارد  بستگی  به  میزان  سرعت  هر  فرد)

🔴برای شروع  سیم کارت  ایرانسل  نیاز میباشد(سیم  کارت  توسط  شخص  تهیه  میشود)

🟢🔅🔅سوالی  دارید  بفرمایید🔅🔅

ساعت کاری :  از 9صبح شروع  میشود وتا قبل 10  شب میتونید   تماستون را  تکمیل کنید(ابتدا  9  صبح  مشغول  که  کامل  به  مراحل  کار  مسلط  شوید

فروشگاه ارزونی می مارکت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.