۴ ساله تهوع و استفراق دارم با بی حالی شدید خیلی حالم خراب میشه جون ندارم پاشم کارامو بکنم آندوسکپی و سونو و آزمایش دادن گفتن سالمی ولی من همچنان تهوع دارن که نمیزاره غذا بخورم چند روزه غذا نخوردم دارم میمیرم از حال بد واسه خابمم چشامو رو هم میزارم کل بدنم پر استر س میشه نمیدونم چکار کنم از تهوع و استفراق زندگیم داره از هم میپاشه کسی مثل من بوده تروخدا بیاید دکتر اعصاب و روان رفتم داروهاشو خوردم تاثیری نداره دکتر گوارشم اثر نداره چندین مدل قرص اعصاب و گوارش خوردم بی فایده درمونده شدم دیگه هر دکتری میرم یه تشخیص میدن واقعا دیگه نمیفهمم کی درست میگه کی غلط شوهرمم براش عادی شده و خسته شده ازم این همه تهوع و استفراق طبیعی نیست میترسم سرطان باشه دکترا نمیفهمن
{بی منت میگفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگی استرس من ذهنم بیشتر سمت روانپزشک میره. کلا آدم استرسی ای هستی و اضطراب داری همیشه؟
یه روانپزشک رفتی فقط؟
دوباره هم برو روانپزشک. ببین بهترین روانپزشک شهرتون کیه بروپیشش. داروهای روان هم خیلی طول می کشه تا جواب بده ها. بایدتحمل کنی دوسه ماه و دوزش رو کم و زیاد کنه چندبار دکتر بعد بگی جواب گرفتم یا نه.
ببین من یکی از نزدیکانم درگیر اضطراب هست. با اینکه دارو هم میخوره، بازم هروقت استرس شدید داشته باشه حالت تهوع داره و نمیتونه غذا بخوره. دکترش باز یه داروی اضطراب اضافه تر بهش میده این مواقع.
سرطان ادم زجر میکشه تو موقع شیمی درمانی فقط ارزوی مرگ میکنه من اون موقع عذاب میکشیدم و فقط گریه میکردم چند بارم قصد خودکشی داشتم برای مادزم انجام ندادم و مجبور شدم ادامه بدم سرطان بدترین درد دنیاس
👑کوروش بزرگ👑 گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌
سرطان ادم زجر میکشه تو موقع شیمی درمانی فقط ارزوی مرگ میکنه من اون موقع عذاب میکشیدم و فقط گریه میک ...
عزیزم چطوری مبطلا شدین یعنی چی بیشتر استفاده کردین ک سرطان گرفتین؟!
برام مهم نی ک درد دارع یان فقد میخام زودتر برم
{بی منت میگفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲