2777
2789
عنوان

استخدامی

133 بازدید | 11 پست

سلام خانمها استخدامی آموزش وپرورش مال سال ۱۴۰۳ کی میاد بعدش چه رشته هایی به نظرتون میتونن شرکت کنن 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی معلوم نیست چون دولت عوض شده شاید مثل چند سال پیش فقط چند تا رشته محدود باشه شایدم مثل امسال اکثر رشته ها رو بخوان

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

۱۴۰۳ که تموم شد  

آموزگاری یا دبیری؟

راستش نمیخوام ناامیدت کنم اما احتمالا تو این دولت استخدامی نباشه 

من چندروز پیش اداره بودم ،میخوان به ضرب و زور بازنشسته‌ها و سن‌بالاهارو نگه دارن به خاطر کمبود نیرو

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

۱۴۰۳ که تموم شد آموزگاری یا دبیری؟راستش نمیخوام ناامیدت کنم اما احتمالا تو این دولت استخدامی نباشه ...

۱۴۰۳ امتحانش بود ولی ثبت نامش ۱۴۰۲ بود الان ۱۴۰۳ اگه ثبت نامش بیاد ۱۴۰۴ امتحانش هست همه میگن احتمالا تو مهر وابان بیاد اموزگاری ودبیری هردو 

چرا میخان باز نشسته ها رو نگه دارن مگه بازنشسته نشدن دیگه 

۱۴۰۳ امتحانش بود ولی ثبت نامش ۱۴۰۲ بود الان ۱۴۰۳ اگه ثبت نامش بیاد ۱۴۰۴ امتحانش هست همه میگن احتمالا ...

به خاطر اینکه بازنشسته دیگه حکم نداره و میشه نیروی حق التدریس که میتونن دیربه‌دیر حقوقِ حق‌التدریسش رو بدن و خلاصه اذیتش کنن،اما نیروی تازه نفس میشه پیمانی و بعد از چندسال میشه رسمی که نمیتونن اذیتش کنن 

خب پس براشون بازنشسته به صرفه‌تر هست 

درضمن کلا دولت‌های اصلاحات به آزمون‌های استخدامی رغبت ندارن 

یادت نمیاد دوره روحانی قطره‌چکونی استخدام می‌کردن

به خاطر اینکه بازنشسته دیگه حکم نداره و میشه نیروی حق التدریس که میتونن دیربه‌دیر حقوقِ حق‌التدریسش ...

عزیز یعنی استخدامی آموزش وپرورش دیگه نمیاد 

عزیز یعنی استخدامی آموزش وپرورش دیگه نمیاد

ببین من قطعی نمیتونم بگم 

شایدم باشه با توجه به کمبود نیرو 

اما تجربه میگه ممکنه هم نباشه

توکل به خدا

ببین من قطعی نمیتونم بگم شایدم باشه با توجه به کمبود نیرو اما تجربه میگه ممکنه هم نباشهتوکل به خدا

پارسال زیاد بود ثبت نام کردم متاسفانه قبول نشدم