2777
2789
عنوان

جهت درد و دل میایید

54 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا هر دفعه یه چیزی میخوام به خانواده بگم گریم میگیره از بچگی همین جوری بودم خیلی وقتا حتی یه بستی هم دلم میخواد وقتی تا میام بهشون بگم گریم میگره نمیدونم چرا اینجوریم؟ شما راه کاری دارید که بتونم گریمو کنترل کنم ؟؟ وقتی با پدرم تنها میشم میخوام یه درخواستی ازش بکنم تا میخوام سر حرفو باز کنم گریم میگیره سریع  حرفمو میخورم و میزارمش کنج دلم تا شاید یه روزی بتونم از پس حرف زدن بر بیام تو دعوا همیشه اونی که گریش میگیره چه مقصر چه بی تقصیر گریه میکنه منم چرا اخه؟ دیگه واقعا به خود خوری رسیدم که چرا خواهرام میتونن درخواست خودشونو بکنن ولی من نه 🙂💔 اگه راهکاری دارید بهم میگید واستون صلوات میفرستم دوستان🩷

امید وار ترین بودم آن هنگام که تنم آغوشته زخم و درد بود:))))

تو تنهایی هات که هستی از قوه ی تخیلت استفاده کن 

و فرض کن میخوای الان از بابان یا مامانت یا هرکی درخواستی کنی و انقدر برای خودت اینجوری تمرین کن تا اوکی بشی

یا اصلا میتونی حرفات یا خواسته هات رو که برات سخته زبونی بگی رو برگه بنویسی و بهشون نشون بدی :)

تو تنهایی هات که هستی از قوه ی تخیلت استفاده کن و فرض کن میخوای الان از بابان یا مامانت یا هرکی درخو ...

رو برگه خجالت میکشم نمیدونم چرا🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو برگه خجالت میکشم نمیدونم چرا🥺

الان نگاه اینجا تو فضای مجازی چجوری حرفای دلت رو نوشتی 

اونجا هم میخوای حرف دلت یا خواسته ات رو بگی تو گوشی بنویس و بهشون نشون بده 

الان نگاه اینجا تو فضای مجازی چجوری حرفای دلت رو نوشتی اونجا هم میخوای حرف دلت یا خواسته ات رو بگی ت ...

شما مشاور چیزی سراغ ندارید آنلاین باشه بتونم راحت باهاش درد و دل کنم 

نهولی اینایی که گفتم سعی کن انجام بدی حداقل تمرین کن واسه خودت شاید نتیجه داد

ممنون از لطفت که وقت تو بهم دادی🩷