2777
2789
عنوان

رو وسایل پسرم برچسب اسمش رو باید بزنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 32 پست
حالا من تو تلویزیون شنیدم نزنین. با فهمیدن اسم بچه از رو وسایلش غریبه ها میتونن بهش نزدیک بشن و ازش ...

آخه  ما خودمون پسرمون میبریم میاریم تو مسیر کسیو نمیببنه .

بازم ممنون که گفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روی کل وسایلش از مداد و دونه دونه رنگ و لیوان و ظرف غذا و همه اسمشو نوشتم تازه یه برچسب ستاره هم کنارش زدم تا خودشم وسایلشو تشخیص بده من حتی روی جامدادیش هم اسمشو نوشتم بهرحال بچه اس شاید توی حیاط انداخت 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
اکثر بچه ها کیفشون رو خالی میکنن برا یه مداد رو زمین 😟 موقع جمع کردنم بیشترش گم میشه

مث بچگی های من که بعدشم کلی گریه میکردم  

من و عشقم باهم یه کاربری هستیم پس تو تاپیکای زنونه نفسم رو اذیت نکنید
با ورد چیه عزیزم نمیدونم 

Word 

یعنی خودت یا بدی بیرون تایپ کنه

مثلا صد تا "رامبد جوان" اسم بچتو بزنه روی یه ورق آ چهار

یه ورق پر از اسم که بین اسم ها فاصله باشه که بشه با کاتر یا قیچی ببری.

خوشگل و مرتب در میاد

روی برچسب اسمشم با نوارچسب بچسبون این لیبل های اماده زود کنده میشن

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
مثلا چه کسایی ؟؟؟

مثلا تو راه رفت و برگشت خونه. ولی اگه خودت ببری بیاری این مشکلات نخواهد بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست