2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

1266 بازدید | 12 پست

سلام.

امسال برای اولین بار میخوام‌برم پیاده روی اربعین.

نمی دونم پوشش باید چطوری باشه؟ حتما چادر باید باشه یا مانتو خنک با شلوار هم میشه؟ مانتومم بلند نیست زیاد. ولی گشاده و خنک. کسی میدونه راهنمایی کنه؟ 

سعی کن مانتو نپوشی

یه جادر استین دار زیپ دار سرکن

یه تیشرت نخی هم از زیرش بپوش. 

شلوارت هم نخی باشه بهتره

دوتا تیشرت بردار

یکی هم تنت کن

کلا سه تا باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتو خالی نه ولی میتونی عبا بخری 

هوا به شدت گرمه با خودت دستکش پارچه ای و روبند ببر که دست و صورتت رو بپوشونی ضد آفتاب میزنی در لحظه آب میشه رو صورتت 

شلوار نخی بپوش عرق سوز نشی 

سعی کن مانتو نپوشییه جادر استین دار زیپ دار سرکنیه تیشرت نخی هم از زیرش بپوش. شلوارت هم نخی باشه بهت ...

چادری نیستم برای همین نمیخوام چادر بخرم.البته یه دونه چادر عربی دارم با اون برم؟ گرم نمیشه؟

برای اربعین الی ماشالله تبلیغ عبا میکنن ولی خب من مخالفم. چون این طرز فکر از حجاب استایل‌ها شروع شد. الانم لطفا کسی ریپ نزنه. اسی به نظرم اگر خودت چادری هستی با همون چادر حضور پیدا کن. من خودم چندین ساله با پوشش چادر میرم و اذیت هم نشدم. خیلی فرق نداره چی بپوشی. ولی حتما باید چادرت آستین‌دار باشه که بتونی زیرش لباس خنک و بعضا تیشرت بپوشی. روسری نخی هم بخر حتما.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
جدا؟ حتی اگه شب ها حرکت کنیم روبند لازمه؟

نه شب لازم نیست روبند رو برای صبح که آفتاب سوخته نشی گفتم بزنی

البته من پارسال رفتم شبا هم باد میومد گرد و خاک میشد بعضیا پوستشون حساس بود روبند میزدن ولی من نه فقط صبح ها استفاده میکردم 

تو فرهنگ مردم عراق اصلا مانتو و عبا جایی نداره و به شدت بد میدونن. 

بهتره احترام بذاریم بهشون و با پوشش چادر حاضر بشیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو فرهنگ مردم عراق اصلا مانتو و عبا جایی نداره و به شدت بد میدونن. بهتره احترام بذاریم بهشون و با پو ...

دقیقا. فرهنگ عراق با ما خیلی متفاوته. بعضی خانم‌های ایرانی توی موکب‌ها آرایش‌های ریز انجام میدن و مردم بومی عراق این کار رو در هنگام عزای امام حسین خیلی بد میدونن.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
یعنی مانتو بلندم بپوشم تذکر میدن؟

ببین بحث تذکر دادن نیست. 

به شدت اذیت میشن و براشون جالب نیست. 

یک هفته به حرمت اباعبدالله و بعدش به حرمت خادمای اباعبدالله چادر سر کنی، هیچی نمیشه. 

چادر عربیت هم جلوش زیپ بذار،  راحت باشی.