2777
2789
عنوان

خانه سازمانی یگان ویژه

454 بازدید | 6 پست

سلام کسی اطلاع داره چه مدت طول میکشه خونه سازمانی بدن ب رسته یگان ویژه بدن؟و شرایط ظاهری خونه ها ب چه صورته و کدوم منطقس؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

کدوم شهری؟باید پارتی داشته باشی

تهرانم اخه پارتی نداریم ک🥲

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک تعطیل شد کلی نوشتم برات اومدم اینجا 😆

خواهش میکنم گلم، سعی کن فقط از اون مسئولیت پذیر بارش بیاری، کاری که من نکردم

مهمترین چیز برای مرد درک، شعور، اخلاق، احترام، ارزش گذاشتن و عشق و محبت به زنشه

همینکه بدون رابطه بیاد بغلت کنه و ببوستت بگه چقدر دوستت داره و از کنار تو بودن خوشحال و خوشبخته، چقدر از زندگی باهات لذت میبره، چقدر کنارت آرامش داره، 

چون اون شهوته که مرد رو برای رابطه طرف زن میکشه

چقدر هستن زنها و مردانی که بدون حس محبت و عشق و علاقه رابطه دارن

وقتی شهوتش رو گذاشت کنار از صمیم قلب اومد طرفت و بوست کرد بهت محبت کرد با تمام وجود این لذت بخشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

تاپیک تعطیل شد کلی نوشتم برات اومدم اینجا 😆خواهش میکنم گلم، سعی کن فقط از اون مسئولیت پذیر بارش بیا ...

ممنووووونم ازتون. بله متاسفانه تعطیل شد. راستش خیلی تلاش کردم نتونستم افسارشو دست بگیرم. ما دوتا ادم کاملا متفاوتیم. من بسیااااار خوش قول و وقت شناس و آنتایم و مسئولیت پذیر و اهل برنامه. ایشون کلا برعکس😑خسته شدم اینقدر براش برنامه چیدم و کاری پیش نبرد همش میگه قراره فلان کنم بهمان کنم آپولو هوا کنم اما هیییچی ب هیچی!۸ ماهه عقدیم دریغ از ی حرکت برای عروسی. میگم خب برو ماهی ی تیکه وسیله بردار قسطاشو بده. میگه ن ما ی ماه مونده ب عروسی همه کارارو میکنیم. میگم خب محل زندگی رو مشخص کن میگه اوکیش میکنم. موهام سفید شده از دستش. ۲ ماهه قهریم. گفتم میخوام برم دادگاه مهرمو بزارم اجرا.امروز پیام داده ک بیا زندگیمونو درست کنیم با کنار هم بودن زندگی پیش میره ما دوریم خب. گفتم خب ببر پیشت تو بردب و من نخواستم؟؟؟ دیگ هیچی نمیگه سکوت میکنه.مغزم رد داده از دستش

ممنووووونم ازتون. بله متاسفانه تعطیل شد. راستش خیلی تلاش کردم نتونستم افسارشو دست بگیرم. ما دوتا ادم ...

وای شوهر منم همین بود نشد ادمش کنم کامل 

13ساله دارم عذاب میکشم از دست بی خیالی، بی مسئولیتیش پیرم مرد تا کمی ادم بشه

کلا چشم باز میکنه الویتش رابطه ست

فرض کن کلی کار، خرید، مثلا فرداش عروسی داریم عروسی خودی یا عیده اصلا کاری نداره باید برقرار باشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

وای شوهر منم همین بود نشد ادمش کنم کامل 13ساله دارم عذاب میکشم از دست بی خیالی، بی مسئولیتیش پیرم مر ...

یعنی پس منم امیدی ب درست شدنش نداشته باشم😔آدم بیخیال...

کاش لااقل اینم اینطور بود ادم ب ی چیزش دلخوش باشه کلا تو همه چی بیخیال و صبوره