2777
2789

دوستان یه خانمی محل کار همسرم بعنوان حسابدار کار میکنن سه ماهی هست اومدن خیلی پرانرژی و شلوغه و باهمه زن و مرد شوخی میکنه و هرکسی هم هرچی بهش بگه ناراحت نمیشه مثلا بهش میگن تو دیوونه‌ای احمقی و... از اینجور حرفا میگه من جنبه‌ام زیاده میخوام وقت بگذره بذار بگن

من چندباری دیدمشون اوایل حس بدی نسبت بهش نداشتم به مرور حساس شدم حالا کارهاش و میگم ببینید حق دارم یا نه

مثلا با دوستاش رفته بیرون شام بخوره یه هات داگ هم برا همسر من گرفته فرداصبحش اورده گفته اقای فلانی شما جلو چشمم بودین نتونستم بخورم برا شما هم گرفتم( که همسرم تشکر کرده بود و گفته بود من خانمم هات داگ دوست داره برا اون میبرم و اورد خونه)

یا مثلا همسرم رفته بود مسافرت روزی که برگشته بود تعریف کرد این خانم مدااام میگفته واای شما نبودین من پشت و پناهم نبوده شما همینکه رو این صندلی نشسته باشین من احساس دلگرمی و امنیت دارم توروخدا دیگه جایی نرید و...

یا مثلا بخاطر اشتباهی که تو کار انجام داده بود همسرم عصبی شده بود مدااام بهش زنگ میزد و پیام میداد که توروخدا از دست من عصبانی نباش 

شما فکر کردی برا من مثل بقیه هستی؟ شما با همه برا من فرق داری عصبانیتت مهمه و....

من چندباری محل کارشون رفتم بامنم صمیمی هستن و گرم برخورد میکنه ولی این رفتاراش رو مخمه

من باهاش گرم نمیگیرم همسرمم بارها بهش گوشزد کرده که من همه اتفاقا رو میرم برا خانمم تعریف میکنم و ما چیز پنهونی نداریم 

نمیدونم من حساس شدم یا حق دارم

چیکار کنم بچها

حق داری حساس شدی

چ دلیلی داره ی خانوم بخاد ب همکارش تکیه کنه و دلگرمیش باشه

آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانم حد خودشو نمیدونه

تو هم حساس نیستی، حق داری

آفرین ب رفتار همسرت

تقصیر همسرت نیست، اون خانم شعور نداره ک با هرکسی چطور باید رفتار کنه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

نظر من اینه:

این خانم تایپ و مدلش اینه و با همه اینجوریه

همسر شما به خودش گرفته چهارتا گذاشته روش برای خودش داره بازار گرمی میکنه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁