2777
2789
عنوان

دمای هوا چهل و چهار فاکینگ درجستتت

435 بازدید | 46 پست

ما استان تهرانیم دما دیگه رسیده به ۴۴ درجه، گرم ترین شهر استانیم، حتی الان دیدم دمای بوشهر و سیستان خنک تر از ماست، فقط رطوبت بوشهر بیشتره🤒

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ساعت یک برق رفت الان اومد پختیم

ما غربیم 

شما؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شما تهرانی ها بیایین اهواز جنوب بهتون میگیم گرما رو با چه گ مینویسن۶۰ درجه به چشتون ندیدین

نههههه ۶۰ 

خداااایاااا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ما سمنان نزدیک پنجاه درجه یک روز ۵۲ درجه هیچکس مارو نمیگه همه جنوب رو میگن

الان حداقل ۴۲ درجست، ما آپارتمانیم، تازه کولر آبیه فکر کن

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

برقا قطع شد هر کی نزدیکم میشد عصبی میشدم از بس گرمم شد...برقم قطع میشه آبم قطع میشه نمیشه دوش بگیریم خنک بشیم