2777
2789

لطفا اگ میخوایین کمک کنین این متنو کامل بخونین 

من دوازدهمم و رشتم انسانیه و امسال خرداد امتحان دادم و دوتا امتحان رو افتادم 

شهریور هم نمیتونم امتحان بدم چون وقتش تموم شد و من نمیدونستم 

بخاطرهمین دوتا امتحانمو باید دی ماه امتحان بدم ک بتونم دیپلم انسانی رو بگیرم 

از اون طرف میخوام کنکور هنر بدم ولی خب واسه کنکور هنر باید دیپلم هنر داشته باشم

و هیچ اطلاعی درمورد درسای هنر ندارم 

امکان این کار هس ک دی ماه همزمان با دوتا از امتحانای رشته نظریم ک افتادم ، واسه یازدهم و دوازدهم رشته هنر انتخاب واحدکنم و امتحاناشو بدم و دیپلم هنر رو بگیرم و بعد از اون بشینم واسه کنکور هنر بخونم و کنکور بدم

جوری شه ک ۵۰ درصد کنکور هنر ک از سوابق تحصیلی لحاظ میشه از دیپلم هنری ک من از مدرسه بزرگسالان گرفتم لحاظ شه ؟ 

همچین چیزی امکان داره ؟ 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   
زمان ما با هر دیپلمی میشد کنکور هنر دادالان عوض شده؟؟؟

نمیدونم میشه یانه ولی مشکل اینجاس ک من معدل انسانیم خیلیی بده درحد ۱۳ ، ۱۴ عه و نمیخوام ترمیم معدل کنم چون از درسای انسانی خوشم نمیاد و نمیتونم ازشون نمره کامل بگیرم 

و کنکورم جوری شده ک ۵۰ درصد از سوابق تحصیلیه ۵۰ درصد کنکور 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میشه یانه ولی مشکل اینجاس ک من معدل انسانیم خیلیی بده درحد ۱۳ ، ۱۴ عه و نمیخوام ترمیم معدل ک ...

اینم در نظر بگیر که کنکور هنر نصفش عملیه

ب خصوص طراحی ک نمره بالا میخواد خیلی باید تمرین 

کنی

حتی بعضی از رشته ها مثل نقاشی گرافیک طراحی صنعتی 

مجسمه سازی و ... ازمون عملی داره

اما تا جایی ک میدونم زبان و هنر با هر دیپلمی میشه شرکت 

کرد

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اینم در نظر بگیر که کنکور هنر نصفش عملیهب خصوص طراحی ک نمره بالا میخواد خیلی باید تمرین کنیحتی بعضی ...

من عملیام خوبه 

ینی کنکور عملی هنر بستگی داره چه رشته ای رو بخوای همونو باید امتحان عملی بدم یانه باید همه دروس عملی رو امتحان بدم 

مثلا من هدفم طراحی لباسه باید تو کنکور همه دروس عملی رو امتحان بدم با فقد عملی طراحی لباس

من عملیام خوبه ینی کنکور عملی هنر بستگی داره چه رشته ای رو بخوای همونو باید امتحان عملی بدم یانه بای ...

نه برای کارشناسی فقط امتحان عملی همون رشته رو باید بدی

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.