2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره یازدهم دوباره امتحان بده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

کدوم شهری؟ اشکال نداره عزیزم نمونه دولتی هم انچنان خوب نیست

من نمونه دولتی بودم خدا شاهده در بعضی موارد مدارس عادی بهتر بود تا مدرسه ما

نمونه یکی از نقاط مثبتش اینه که همه درسخونن و رقابت بینشون زیاده

چیزی رو از دست ندادی

غصه الکی نخور رفتی دهم از همون موقع سفت و سخت بشین بخون برا کنکور

من دهم و یازدهم نمونه بودم

دوازدهم رفتم عادی از همونجا رتبه و رشته مد نظرم و رو آوردم بستگی به تلاشت داره

...

کدوم شهری؟ اشکال نداره عزیزم نمونه دولتی هم انچنان خوب نیستمن نمونه دولتی بودم خدا شاهده در بعضی موا ...

امسال همه شانسی قبول شدن

من کلی منفی زدم بازم ترازم نزدیکه به قبولی 

اصلا هیچی از کتاب نبود

میخوام برم تجربی مدرسه عادی به نظرتون موفق میشم اگه خوب بخونم

آره حتما عزیزم .ببین دختر من تیزهوشان درس میخونه .اگه فکر کنی معلما بهترن و امکانات هست نه اصلا خبری نیست .بچه ها خودشون درس خونن .دخترم الان کلاس آنلاین گرفته .دوازدهم هم که کسی مدرسه نمیره