2777
2789
عنوان

خواهرشوهر منم انگار خوشش نمیاد

673 بازدید | 22 پست

از اینکه شوهرش کلا بخواد با من صحبت کنه..شوهرش جای بابای منه ها حالا من ۳۱ سالمه شوهر اون ۵۰ و خورده ای...

چند شب پیش خانوادگی رفتیم پارک شوهرش بهم گفت میخوام خودمو بکشم😐😐😐سریع خواهرشوهرم منو صدا زد واسه کاری ..یا دوباره شوهرشو فرستاد پی کاری..

معلومه که خوشش نمیاد مرد ،مرد هست با هر سنی میخواد باشهآدم قحطیه با زن برادر زنش درد و دل کنه ؟تو هم ...

والا من هیچی نگفتم...

ربطی به زیبا بودن من نداره این قضیه؟؟؟

اخه ببین من حتی قدم از اون مرد بلند تر😅😅اصلا نمیشه فگر بدی کرد راجع به ما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هیچی نگفتم...ربطی به زیبا بودن من نداره این قضیه؟؟؟اخه ببین من حتی قدم از اون مرد بلند تر😅� ...

چه ربطی داره

خودشیفتگی رو بذار کنار 

هیچکس خوشش نمیاد شوهرش با یه زن دیگه گرم بگیره 

حتی اگه اون زن کوتوله و زشت باشه 

چه ربطی دارهخودشیفتگی رو بذار کنار هیچکس خوشش نمیاد شوهرش با یه زن دیگه گرم بگیره حتی اگه اون زن کوت ...

خوب جلو شوهرش رو بگیره یا به شوهرش بگه نکن اینکارو تو خلوت خودشون چرا این رفتارارو بکنه؟؟؟

چه ربطی دارهخودشیفتگی رو بذار کنار هیچکس خوشش نمیاد شوهرش با یه زن دیگه گرم بگیره حتی اگه اون زن کوت ...

من خودمم شوهر دارم کلی به شعورش احترام میزارم به عنوان یک انسان هیچوقت نگفتم با کسی گرم نگیر چون خودش باید خوب و بد تشخیص بده...

ببخشید ولی حس میکنم از قصد و عمدی داری این کارها رو میکنی

که چی بشه؟؟؟

مثلا قصدم چی هست؟؟؟

من چه تناسبی دارم با اون اصلا ولی وقتی طرف یه حرفی میزنه سریع زنش میپره وسط و خیلی تابلووووو رفتار میکنه احتمال نمیدی زندگی خودشون داره میلنگه و به شخص سوم ربطی نداره؟

که چی بشه؟؟؟مثلا قصدم چی هست؟؟؟من چه تناسبی دارم با اون اصلا ولی وقتی طرف یه حرفی میزنه سریع زنش میپ ...

تو این وسط نفر سوم نباش

همین که میگی بخاطر زیبایی و قد بلندیم شاید باشه یعنی بدت نمیاد حرصش بدی 

تو این وسط نفر سوم نباشهمین که میگی بخاطر زیبایی و قد بلندیم شاید باشه یعنی بدت نمیاد حرصش بدی

قد و زیباییم دست خودم نبوده که بخوام کسیو عذاب بدم ولی اون به خاطر فکر غلط و بدش ..ولی اون اگه بخواد به خاطر همچین مورد و فکر مسموم خودش حرص بخوره بزار حرص بخوره تا جونش دربیاد...یه قلاده بزنه به چشم و دهن شوهرش چون ممکنه اون شخص سوم هر کسی باشه...

نگفتم مرض داری ؟

😏😏😏

عقل سلیم میگه به خاطر فکر مزخرف کس دیگه ای خودمو متهم نکنم..

باورت میشه بعد ۲۰ جلسه تراپی به جمله ی طلایی ک و ن لق بقیه رسیدم...زندگیم راحت تر شده😅

😏😏😏عقل سلیم میگه به خاطر فکر مزخرف کس دیگه ای خودمو متهم نکنم..باورت میشه بعد ۲۰ جلسه تراپی به جم ...

یه بیست جلسه دیگه هم برو که ادب یاد بگیری و خودتو جلو نندازی که بقیه رو حرص بدی 

یه بیست جلسه دیگه هم برو که ادب یاد بگیری و خودتو جلو نندازی که بقیه رو حرص بدی

شاید بی ادبی باشه ولی خود دکتر جلسه اخر این حرفو زد بهم🤣🤣🤣باشه حتما.ولی من قصد قلبی ام  حرص خوردن کسی نیست ولی طرف وقتی خودش میخواد حرص بخوره بزار بخوره نوش جونش😅

شاید بی ادبی باشه ولی خود دکتر جلسه اخر این حرفو زد بهم🤣🤣🤣باشه حتما.ولی من قصد قلبی ام حرص خوردن ...

دست خودت نیست کمبود توجه داری 

این کمبود رو هم جای اشتباهی میخوای جبران کنی