یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید ولی حس میکنم از قصد و عمدی داری این کارها رو میکنی
که چی بشه؟؟؟
مثلا قصدم چی هست؟؟؟
من چه تناسبی دارم با اون اصلا ولی وقتی طرف یه حرفی میزنه سریع زنش میپره وسط و خیلی تابلووووو رفتار میکنه احتمال نمیدی زندگی خودشون داره میلنگه و به شخص سوم ربطی نداره؟
تو این وسط نفر سوم نباشهمین که میگی بخاطر زیبایی و قد بلندیم شاید باشه یعنی بدت نمیاد حرصش بدی
قد و زیباییم دست خودم نبوده که بخوام کسیو عذاب بدم ولی اون به خاطر فکر غلط و بدش ..ولی اون اگه بخواد به خاطر همچین مورد و فکر مسموم خودش حرص بخوره بزار حرص بخوره تا جونش دربیاد...یه قلاده بزنه به چشم و دهن شوهرش چون ممکنه اون شخص سوم هر کسی باشه...
یه بیست جلسه دیگه هم برو که ادب یاد بگیری و خودتو جلو نندازی که بقیه رو حرص بدی
شاید بی ادبی باشه ولی خود دکتر جلسه اخر این حرفو زد بهم🤣🤣🤣باشه حتما.ولی من قصد قلبی ام حرص خوردن کسی نیست ولی طرف وقتی خودش میخواد حرص بخوره بزار بخوره نوش جونش😅