2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

666 بازدید | 25 پست

سلام خانما لک بینی داشتم و پریودیمم نامنظم شده بود رفتم  سونو دادم دکتر گفت پولیپ داری دارو داد گفت تا یک ماه بخور اگه خوب نشدی جراحی کن منم نمی‌خوام عمل کنم داروهامو میخورم دیروز یکی می‌گفت گزنه و زیرفون رو دم کردم خوردم پولیپم از بین رفت کسی بوده با دمنوش های گیاهی پولیپش از بین رفته باشه ؟من از دیشب خوردم خونریزیم زیاد شده  به نظرتون علتش چی می‌تونه باشه ؟یعنی داره اثر خوب میزاره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زخم داشتم یک ماه پیش فریز کردم خوب شدم الان از صبح یهو لخته ازم میاد نمیذونم دلیلش چیه. یعنی میتونه ...

نمیدونم والا عزیزم من سونو واژینال دادم مشخص شد خسته شدم دیگه از بس لک‌بینی دارم 

این دمنوش رو خوردم زیاد شد به نظرت اثر مثبت داره میزاره؟

نمیدونم والا عزیزم من سونو واژینال دادم مشخص شد خسته شدم دیگه از بس لک‌بینی دارم این دمنوش رو خوردم ...

من دکتر بهم گفت رازیانه و پونه دم کن بریز تولگن آب بشین توش

اگه خونریزیت بیشتر شد برو دکتر

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

من دکتر بهم گفت رازیانه و پونه دم کن بریز تولگن آب بشین توشاگه خونریزیت بیشتر شد برو دکتر

دمنوش رو خودم خریدم خوردم یعنی قطع کنم یا بازم بخورم 

ممکنه داره پولیپ رو دفع می‌کنه به خاطر همین زیاد شده باشه ؟

دمنوش رو خودم خریدم خوردم یعنی قطع کنم یا بازم بخورم ممکنه داره پولیپ رو دفع می‌کنه به خاطر همین زیا ...

سر خود دارو نگیر حتی دارو گیاهی

با دکتر طب سنتی مشورت کن

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...