2777
2789
عنوان

بکارت

435 بازدید | 26 پست

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید من یه سوال داشتم 

واقعیتش اینه که من 17 سالمه و تاحالا حتی با یه پسر صحبت نکردم اما بخاطر مراعات نکردن خانواده و دیدن صحنه های بد توی بچگی از همون بچگی شروع کردم به خود.....با فشار اب ( معذرت میخام که واضح میگم اما مجبورم)  الان نمی‌دونم ممکنه به بکارت آسیب رسیده باشه؟ یعنی من دیگه نمیتونم ازدواج کنم ؟, واقعا سر این جریان. حالم خیلی بده چون بچه بودم نمی‌دونم چیشده تو بچگی اصلا که بدونم سالمم یا نه

متاسفانه نمیتونم به مادرمم بگم منو ببره دکتر یا خودم برم چون مطمئنم تهمت .... بودن میزنن

ممکنه از بین رفته باشه؟ من باید چیکار کنم؟ بعدا برای ازدواج بگم  به شخص مقابل ؟ اصلا باور میکنه؟ من حاضرم باهاش هر دکتری که میخاد برم تا بفهمه که من تاحالا رابطه نداشتم اما مشکل اینجاست میترسم تهمت بزنه؟ بنظرتون برم دکتر رو راست همه چیو بگم درک میکنه؟ اصلا معلوم میشه اگر پاره شده باشه بدون رابطه بوده باشه؟

خیلی حال روحیم بده هیچکس و ندارم باهاش درد و دل کنم ببخشید که انقدر شفاف توضیح دادم

کل روز کارم شده اینه گذاشتن و دیدن اما هیچی معلوم نیست و همه چی بازه اصلا شبیه چیزای تو اینترنت نیست

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

لایک میکنی اسی 

جواب بخونم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر به کسی نگو اصلا 

ناراختش هم نباش هر وقت خواستی ازدواج کنی اگه طرف مورد اعتماد و اطمینانت بود قبل عقد بگو قضیه رو بچه بودم نمیدونستم فقط حواست باشه بین خودتون دو نفر بمونه

نه نشده نگران نباش

جدی میگیییی خیلی ممنونم ازت خدا هرچی میخوای بهت بده خیلی نگرانم خانوادم فوق العاده مذهبین بفهمم منو میکشن

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
نخیر به کسی نگو اصلا ناراختش هم نباش هر وقت خواستی ازدواج کنی اگه طرف مورد اعتماد و اطمینانت بود قبل ...

چشم ممنونم ازت

جدی میگیییی خیلی ممنونم ازت خدا هرچی میخوای بهت بده خیلی نگرانم خانوادم فوق العاده مذهبین بفهمم منو ...

خواهش میکنم عزیزم فقط سعی کن دیگه به هیچ عنوان سمت اینکار نری حالا به هر طریقی❤️

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

اول اینکه بعید میدونم طوری شده باشه 

دوم هم شما برو دکتر خودت تنها بگو میخوام نوع بکارتمو بدونم همین نیاز نیست بیشتر توضیح بدی خیال خودتو راحت کن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

استارتر من ورزش رزمی کار میکنم و تو یکی از مسابقه ها ضربه بدی خوردم که بعدش خونریزی هم داشتم و به احتمال زیاد آسیب دیده ولی اصلا برام مهم نیست چون من خودم مطمین هستم که کاری نکردم و پاک پاکم وقتی تو میدونی کاری نکردی چرا نگرانی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین بذار یه چی بگم من عفونت شدید گرفتمو خارج تو دختر بودنم تو حموم اینقدر خاروندم انگشتم حتی لیز خورد و رفت تو و خون اومد حساااابی ترسیده بودم و هر شب کارم گریه بود ٢ سال گذشت نتونستم تحمل کنم به مامانم گفتم مامانم چی بگه خوبه؟
گفت خب همین خاک تو سرت ( با خنده🤦‍♀️😂) من اینجوری😳 ماماننن میفهمی چی میگی میگه برو بابا چه جرت پرتا میگی اینا رفتم به زن داداشم گفتم اونم بهم خندید گفت حتی اگرم چیزیش شده باشه هم مشکلی نیس 😂😂🤦‍♀️ منم ازدواج کردم حتی ازم برگه سلامت بکارتم نخواستن 

شب اولم چنانننن خونی اومد انگار کله گوسفند بریده بودن🤣🤦‍♀️ خلاصه اون چیزی نیستش که به همین راحتیا پاره بشه