2777
2789

یا خودمون سند داشته باشیم کافیه؟

عموم میخاد ضامن من بشه ولی تو  لیست مدارک نوشته باید سند مالکیت هم باشه 

نمیشع سند خونه خودمونو ببرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم کی ثبت نام کردی نوبتت شد ؟من دوماهه ثبت نام کردم هنوز تو صف انتظارم

یه ماهم نشده هنوز ثبت نام کزدم 

من بانک پاسارگاد ثبت نام کردم کلا کسایی ک تو صف بودن۱۴ نفر بودن

یه ماهم نشده هنوز ثبت نام کزدم من بانک پاسارگاد ثبت نام کردم کلا کسایی ک تو صف بودن۱۴ نفر بودن

خوبه خدا رو شکر من بانک رفاه زدم الان نزدیک دویست و خورده ایی نفر قبل منن  از دوماه تا الآنم نزدیک بیست نفر کم شدن 

خوبه خدا رو شکر من بانک رفاه زدم الان نزدیک دویست و خورده ایی نفر قبل منن از دوماه تا الآنم نزدیک ب ...

ای بابا،

فکر کنم شرایطش فرق داشته باشه واسه من نوشنه سند بایذ بیارین نمیدونم سند برای بقیه بانکا هم الزامیه یا ن

ای بابا،فکر کنم شرایطش فرق داشته باشه واسه من نوشنه سند بایذ بیارین نمیدونم سند برای بقیه بانکا هم ا ...

نمیدونم ولی تا جایی که میدونستم سند نمی‌خواستم فیش حقوقی کافی بود چن تا ضامن می‌خوان ؟