2777
2789
عنوان

مادر شوهرحسود فضول دو رو

143 بازدید | 11 پست

سلام بچها لطفا بگین چیکارکنم

من ۷ماهه که عقد کردم و مادرشوهرم اصلا نمیتونه ببینه که شوهرم برای من چیزی بخره اصلا رفتارش عوض میشه تا میبینه خیلی ادم دو رویه جلوی شوهرم همش به من مامان جان دخترم میکنه ولی پشت سرم چه حرفا که نمیزنه همش درحال مقایسه کردن من با دخترشه تا یچیزی شوهرم برای من میگیره میگه وای برای دخترمن نمیگرفتنو فلان(چون یکسری مادرشوهرم تعریف میکرد دامادش برای دخترش هیچی نخریده برای همین حسویش میشه تامیبینه شوهرم چیزی میخره برای من)  تازگیا متوجه این شدم که گوشی شوهرمو برمیداره وچتای منو شوهرمو میخونه😐 بعد سریع به دخترش پیام میده این دختره گ*و*ه😑 باز رفته لوازم ارایشی خریده کلاه مارو داره برمیداره ولی من فقط یک ضد افتاب خریدم فقط میخوام گریه کنم با این حرفاش و خیلی چیزای دیگه تازگیا جاری دارم شدم وجاریم دخترعموی شوهرمه وخونشون جای خونه مادرشوهرمه ومادرشوهر یکسره از اون تعریف میکنه جلوی من ویکسره جاریمو دعوتش میکنه اصلا دیگه به من هیچی محلی نمیدن 😞 نمیدونم چرا اینطوری میکنن من همیشه احترامشون داشتم وقتی میرم خونشون کمکش میکنم توکاراش ولی اخرشم ازمن بدترنیست🥺☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳

عزیزم چند ساله دیگه حسرت میخوری که چرا فکرتون درگیر کسایی کردی که سر سوزنی تو آینده و خوشبختیت نقش نداشتن 

وقتی یه مار تورو نیش میزنه بهتره به فکر درمان خودا باشی نه اینکه بیوفتی دنبال مار بگی چرا منو نیش زدی ...اینقد با شوهرت و زندگیت و آینده مشغول باشه که اونا اصلا به خاطرت نیان

عزیزم چند ساله دیگه حسرت میخوری که چرا فکرتون درگیر کسایی کردی که سر سوزنی تو آینده و خوشبختیت نقش ن ...

بخدا من کاری ندارم بهش اون خودش یجوریای دنبال دعواس