2821
2789
عنوان

بنظرتون پدرم حق دارن یا همسایمون

112 بازدید | 3 پست

سلام 

پدر من ادم بی حوصله و عجولی هست صبر نداره

همسایمون هم تو کار خرید و فروش ماشین هست و زیاد ماشین دارن که دو روز دستشونه میفروشن 

خلاصه همسایمون تو گارژاش یه ماشینشو زده بود جلو خونه خودش ی ماشین رو جلو  دیوار خونه ما ی درخت بزرگ بود که سایه داره که یکیشم اونجا زده بود معمولا پدر من ماشینشو اونجا میزد و میگه چون دیوار خونه ماست  پس من باید بزنم

ناگفته نمونه همسایمون قبل تر از ما اینجا بودن و وقتی میان این درخت رو اینجا میکارن بلد پدرم اینجا زمین میگیرن و خونه میسازن

درخت رو همسایمون کاشتن ولی جلو دیوار خونه ما هست

خلاصه پدرم یکی دوبار دیده بود ماشینشو زیر درخت زده مادرم گفت هیچی نگو و فلان من خودم به زن همسایه میگم

مادرم گفته بود ی مدرت زیاد تزدن بعد دوباره زدن ماشینشونو مادرم گفت شما ماشین رو بیار تو گاراژ بدار اونا بزنن همسایس و اینا

انگار پدرم میرن به شوهر همسایمون پیام میدن ده تا ماشین داری ما که نباید جورشو بکشیم ده بار گفتم تا الان ماشینتو اینجا نزن

و لحن پدرم خیلی بد بوده و سر همین بعد که مادرم فهنیدن دعوای بدی کردن  و اینا

شوهر همسابمون اومد درخت رو با اره برقی از ته برید روش بنزین ریخت و دلم برای درخت گرفت خیلی بزرگ و قشنگ بود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

در کل کوچه معبر عمومی هست و متعلق به شهرداری 

نه پدر شما صاحب کوچه است که بتونه جای پارک تعیین کنه و نه همسایه تون صاحب درخت

و چون درخت های توی معابر عمومی شناسنامه یا پلاک دارن و متعلق به شهرداری هستن ،  شهرداری میتونه اون آقا رو جریمه کنه 

توی شهر ما که اینطوره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

انگار پدرم میرن به شوهر همسایمون پیام میدن ده تا ماشین داری ما که نباید جورشو بکشیم ده بار گفتم تا الان ماشینتو اینجا نزن

و لحن پدرم خیلی بد بوده و سر همین بعد که مادرم فهنیدن دعوای بدی کردن  و اینا

شوهر همسابمون اومد درخت رو با اره برقی از ته برید روش بنزین ریخت و دلم برای درخت گرفت🥲 خیلی بزرگ و قشنگ بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز