2777
2789

بهش گفتم نمیشه هربار با یه عذرخواهی و گل خریدن بخوای از دلم در بیاری و باز چند وقت بعد تکرار کنی کارتو فحش بدیو ووو

باید این دفه یه هزینه ی بیشتری بدی، نمیشه همش من باشم که اذیت میشم و ناراحت میشم و تو فقط ببخشید بگی

گفت چیکار کنم گفتم نمیدونم مثلا ۵تومن میدی؟ واسه درآوردن از دل من؟ گفت انقد ندارم ۲تومن میدم ولی باز باید از چیزای دیگه بزنم

گفتم نه بخاطر خوشحالی من باید حاضر باشی اینکارو کنی، گفت ۱تومن بدم خوبه؟ هیچی نگفتم گفت با ۷۰۰ راضی میشی؟ چی دوس داری بگیرم؟

گفتم میخواستم ببینم برا من چیکار میکنی، داری میزنی تو سرش هی کمش میکنی. نمیخوام اینجوری اصن

گفت باشه نمیخای که هیچی دیگه

بعدش گفت باز چی دوس داری گفتم باید فکرامو بکنم

بنظرتون چی بهش بگم، اعصابم خرده ناراحتم، دوس دارم اونم یه قدم گنده ای برداره تا یادش بمونه که راحت نمیتونه دل منو بشکنه و یه عذرخواهی ساده بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اهل معامله این

بابا ریشه ای درستش کن

چ فایده داره اینجوری

بعد فکر میکنه هرچی دلش بخاد بگه با پول هم حلش میکنه

پولکی نشو

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

عجب بابا عجب

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
چه اهل معامله اینبابا ریشه ای درستش کنچ فایده داره اینجوریبعد فکر میکنه هرچی دلش بخاد بگه با پول هم ...

میدونی دیشب حرفای بدی بهم زد

بحث مون شده بود، بهم گفت من اشتباه کردم خودمو درگیر زندگی کردم اومدم تو رو گرفتم

گفتم همینه که هست فعلا تو این زندکی هستی باید بسازی منم دارم میسازم

گفت کی میمیری راحت شیم؟ چندبار این سوالو پرسید

هی ازش پرسیدم داری جدی می‌گی؟ یادت بمونه حرفاتوهااا! بعدا نیای بگی حواسم نبود یچی گفتم

گفت اره مطمئنم بگو کی میمیری؟ 

انقد دلم شکست...

شبش قبل خواب یه عذرخواهی ساده کرد گفت بابت حرفام ببخشید. هیچ‌چی نگفتم ولی ته دلم صاف نشده باهاش

شما بگین چجوری ریشه ای حلش کنم؟ این ادم که هربار تو دعوا میاد میزنه زیر همه چی و ابراز پیشیمونی می‌کنه از ازدواج با من، اونم واسه اینکه حرص منو در بیاره نه که واقعا پشیمون باشه

چه اهل معامله اینبابا ریشه ای درستش کنچ فایده داره اینجوریبعد فکر میکنه هرچی دلش بخاد بگه با پول هم ...

میدونی دیشب حرفای بدی بهم زد

بحث مون شده بود، بهم گفت من اشتباه کردم خودمو درگیر زندگی کردم اومدم تو رو گرفتم

گفتم همینه که هست فعلا تو این زندکی هستی باید بسازی منم دارم میسازم

گفت کی میمیری راحت شیم؟ چندبار این سوالو پرسید

هی ازش پرسیدم داری جدی می‌گی؟ یادت بمونه حرفاتوهااا! بعدا نیای بگی حواسم نبود یچی گفتم

گفت اره مطمئنم بگو کی میمیری؟ 

انقد دلم شکست...

شبش قبل خواب یه عذرخواهی ساده کرد گفت بابت حرفام ببخشید. هیچ‌چی نگفتم ولی ته دلم صاف نشده باهاش

شما بگین چجوری ریشه ای حلش کنم؟ این ادم که هربار تو دعوا میاد میزنه زیر همه چی و ابراز پیشیمونی می‌کنه از ازدواج با من، اونم واسه اینکه حرص منو در بیاره نه که واقعا پشیمون باشه

پس چکار کنم؟ هربار میگه ببخشید سعی میکنم دیگه فحش ندم زمان میبره تا درست بشه این اخلاقمولی تلاشی نمی ...

راه درست ترش اینه بره مشاوره برای ترک عادتای بد بهش راهکار بدن

وقتی شما ازش پول میخای انگار این حقو بهش میدی که فحش بده بعدم بگه چیه مگه پولشو میدم😬🤦🏻‍♀️

میتونی بهش بگی فعلا تا وقتی برای این موضوع فکری نکردی کمتر با هم حرف بزنیم و لینکه حتما بره مشاوره فردی

مهد کودک مگه فحاشی کرده شما دنبال پولی تا از دلت دربیاد؟ چقدر عجیبیدبه جای حساب کتاب کردن وپاک کردن ...

میدونم

چ خط قرمزی؟ بگم باز فحش بدی میرم خونه بابام؟ 

منی که تاحالا هیچ بحث و دعوایی رو جایی نبردم؟ همه ش خودمون حلش کردیم

ولی خسته شدم که تو هر دعوایی میاد ابراز پشیمونی می‌کنه از این که با من ازدواج کرده

مهد کودک مگه فحاشی کرده شما دنبال پولی تا از دلت دربیاد؟ چقدر عجیبیدبه جای حساب کتاب کردن وپاک کردن ...

میدونم

ولی خسته شدم که تو هر دعوایی میاد ابراز پشیمونی می‌کنه از این که با من ازدواج کرده

میدونم

راه درست ترش اینه بره مشاوره برای ترک عادتای بد بهش راهکار بدنوقتی شما ازش پول میخای انگار این حقو ب ...

ممنونم که نظرتو گفتی

الان بهش اینو بگم، می.گه باشه حالا وقت نیست فعلا برم سرم شلوغه

باز میاد می‌گه ببخشید و تهش یه گلی چیزی می‌خره

من اینجوری از دلم در نمیاد، چون حرفای بدی بهم زده که هرچندوقت یبار میاد تو ذهنم و اذیت میشم. 

نمیدونم به کی برم بگم اینو... خیلی اذیت میشم

میدونمچ خط قرمزی؟ بگم باز فحش بدی میرم خونه بابام؟ منی که تاحالا هیچ بحث و دعوایی رو جایی نبردم؟ همه ...

بگو توهین کنی، منم ذره ای احترام برات قائل نمیشم وجلو غریبه وآشنا بهت توهین میکنم، اینطوری خوبه؟ 

بگو منم بلدم جواب بدم، ولی میفهمم که زندگی میدون جنگ وتوهین نیست و باید حرمت نگه دارم 

من بودم شرط میکردم تا مشاوره نیاد از من روی خوش نمیبینه وسرسنگین رفتار میکردم