2777
2789
عنوان

پسران برگزیده همه خارجند

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 85 پست
خانوم محترم مگه دخترای اروپایی مثل ایرانی فکر میکنن سوالم اینجاست ؟ بعد دخترای اروپایی از هیجده سال ...

آقای محترم شما که الگوت مکس امینی مکس امینی دوست دخترش ایرانیه و تو فکر اذدواج با یک دختر ایرانیه 🤣🤣 

والا منم از ۱۸ سالگی کار کردم فکر کردی مثل تو اماده خورم منتها ما ایرانیا خانواده دوستیم و خانواده ساپورتیوی  داریم که خارجی ها ارزشونه  

دخترایی اروپایی باید از ۱۸ سالگی کار کنند چون باید هزینه دانشگاه رو بدند و اونجا دانشگاه رایگان و دولتی نیست  خیلی خیلی کم برعکس اینجا  

متوجه شدی آقای هیچی ندون؟! خیلی بی اطلاعاتژ 

نه دخترا اروپایی عروسی آنچنانی  نمی‌خوان و میان باهات کارتون خواب میشند 🤣خونه نمی‌خوان کار نمی‌خوان همه و همه از دم شوهر ایرانی مهاجر می‌خوان و عاشق پراید و سایپا و ایران خودرو و مردسالاری و.... 🥴🤣 درحالی که اقامت هم نداری هر لحضع ممکنه شوتت کنم بیرون 🤣🤣

دخترای اروپایی عروسی آنچنانی نمی‌خوان چون به میزان سطح رفاه هزینه ها هم  بالاست و مجبورن ساده زیست باشند وگرنه عروسی هایی که ما میگیریم براشون قفله 🤣🤣

دختر روس هم تو امارات و ترکیه ریختتتتتتتتتتتتتتتتت  تو کاباره های ترکیه و امارات و باکو میرقصن 🤣🤣🤣🤣

اتفاقا دخترای روس بشددددددتتتتتتتتتت پول پرستن دقیقا نقطه مقابل تو ای پاس بی پول 🥴🤣🤣 یعنی همین دخترای روس هم بهت نگاه نمیکنن 😂🤣جررررررر

تا همین روسیه هم نمیتونی بری 🤣🤣 

بنده محصل  و شاغل هستم مگه مثل تو بیکارم هر روز تو هپروت دختر اروپایی و آمریکایی و  ... سیر کنم ؟! 🤣😂

تو ک تا دبی و ترکیه نرفتی دیگه غربی غربی کردنت چیه آخه 🥴🤣 

نه قیافه داری نه پول داری نه ثروتمندی و نه خونه داری نه حتی اقامت اروپا داری  هنوز به عمرت اروپا ندیدی میگه باید برام صف بکشند 🤣🤣🥴🥴 حالا چرا ؟! چون مکس امینی گفته 🤣😂 من نمیدونم دخترای اروپایی خر فرض کردی ؟! 

یا خودتو چی فرض کردی 🥴🤣🤣 

آره خوشگلیم و با خانواده و با چهارچوب و فمنیست و پرتلاش و....   برعکس شما مردایی هیچی ندار که دنبال اقامت گرفتن از طریق دخترایین  انگار دخترای اروپایی خرن بیان پورشه رو ول کنن دنبال ی پراید مثل تو بگردن چون مکس امینی گفته 🤣😂🥴🥴🥴 حالا خود مکس امینی دختر ایرانی گرفته 😂😂😂😂

خدایا چه اعتماد به سقفی 

خیلی خندیدم بهت آخه اعتماد به نفس کاذبت زیاده و هیچ اطلاعاتی هم نداری 😂🤣 فقط حرفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقای محترم شما که الگوت مکس امینی مکس امینی دوست دخترش ایرانیه و تو فکر اذدواج با یک دختر ایرانیه 🤣 ...

یعنی خانوم محترم شما دخترا خیلی مرد ستیزین 

بنظرم قدر ما پسرا رو تو ایران نمیدونن   

در ضمن بهتره بدونی من یبار دوبی رفتم و شهرمونم آنقدر که به دبی نزدیکه به هیچ شهری از ایران نزدیک نیست 

مرد 
آقای محترم شما که الگوت مکس امینی مکس امینی دوست دخترش ایرانیه و تو فکر اذدواج با یک دختر ایرانیه 🤣 ...

با تک تک حرفات موافقم حالا شما یکم با عصبانیت حرفاتو گفتی ولی موافقم باهات...ما ۳۰ درصد از دخترای فامیلمون مهاجرت کردن و حدود ۴۰ درصد پسرهای اقواممونم همین طور مهاجرت کردن...بین دخترهای مهاجرت کردمون داریم که رفته با مرد خارجی ازدواج کرده حتی مرده مسلمان هم شده که بتونه با دختره ازدواج کنه ولی همه ی پسرهای مهاجرت کردمون برمیگردن ایران زن میگرن واقعا مردهای خارجی برای زن های ایرانی احترام زیادی قائل اند چون به قول شما زن های ایرانی زیبا هستند و واقعا در چارچوب زندگی می کنند چیزی که اروپایی ها و امریکایی ها در ارزوش هستن

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

یعنی خانوم محترم شما دخترا خیلی مرد ستیزین بنظرم قدر ما پسرا رو تو ایران نمیدونن در ضمن بهتره بدون ...

چطور امکان داره تو شهری باشی که به شهر های ایران دورتر به دبی که یک بندر نزدیک باشه ؟! 🤣😂😐

اصلا میدونی دبی کجاست ؟! یا میدونی دبی بندر ؟! شما باید تو جزایر ایرانی زندگی کنی تا به دبی نزدیک باشی بازم فاصله جزایر ایرانی به دبی بیشتر و به ایران نزدیک 

اصلا اون چیزی ک تو میگی محاله از ممکنه🥴🤣

چطور امکان داره تو شهری باشی که به شهر های ایران دورتر به دبی که یک بندر نزدیک باشه ؟! 🤣😂😐اصلا می ...

ما شهر بندرلنگه ایم با پرواز به تهران دو ساعته به دبی بیست دقیقه با قایق شوتی دو ساعت 

برو نت بزن  

البته با کشتی هفت هشت ساعت

مرد 

خواهر من هم کشور خارج زندگی می کنند😄چیزی که ایشون می گن اونجا دخترای ایرانی رو خیلی می پسندم و به نظرشون ایرانی ها بسیار زیبا و خوش لباس اند اما متاسفانه مردای ایرانی اقبال چندانی بهشون نمیشه. از طرفی اینم بگم دوستان توی غربت چه مردها و چه زنها بسیار بسیار تمایل دارند با هم وطن خودشون ازدواج کنند به دلیل قرابت فرهنگی و اتفاقا برعکس تصورات شما اصلا سمت خارجی ها نمی‌زند😁 و جالبتر اینکه حتی حوصله گپ زدن و دوستی با خارجیها رو ندارند چون می گن خیلی آزمون انرژی می گیره و اونا خیییلی با ما متفاوتند. راستی اگه کسی به خاطر ازدواج می خواد مهاجرت کنه توی تصمیمش تجدید نظر کنه چون واقعا اونجا هم  خبری نیست 😂

یعنی خانوم محترم شما دخترا خیلی مرد ستیزین بنظرم قدر ما پسرا رو تو ایران نمیدونن در ضمن بهتره بدون ...

در  مورد زنان هم شما خیلی زن ستیز هستید و خیلی هم غرب زده و بی اطلاع از اروپا و غرب 

بخاطر چهارتا دختر اجنبی که به آسیایی ها میگن کله سیاه خودتو جرررر دادی و هزار عیب و ایراد رو هموطنان زن ایرانی نهادی 

خیلی هم اعتماد به سقف کاذب داری 🤣🥴🤣🥴 

میگی برام صف کشیدن !!!! خود پسرای اروپایی هم اینجوری نیستند که شما فکر می‌کنی تو اروپا برات  فرض قرمز پهن کردند و صف کشیدن بری بگیریشون 🤣😐 چون مکس امینی گفته 

حالا مکس امینی خودش دوست دخترش ایرانیه و ب فکر اذدواج با دوست دختر ایرانیش هست اونم وسط آمریکا 🤣🥴🤣🥴 یعنی اینجام ریدی به خودت 

ولی واقعا دبی رفتی !؟ 😳😂

واو خوشبحالت 😳😂

چه سعادتی 

چه فخری 

چه افتخاری 

چه نعمتی 

چقدر تو بی اطلاع و عقده ای و ندید بدیدی 🤦🤣😂

خیلی دیگه تهش تهش  تا آخر دهاتتون رفته باشی 🤣😂

میگه شهرمون انقدرم به دبی نزدیکه به ایران نزدیک نیست 🤦🤣😂🥴 چی بگم بهت آنقدر که بی سواد و بی اطلاعی مررررردددد

ما شهر بندرلنگه ایم با پرواز به تهران دو ساعته به دبی بیست دقیقه با قایق شوتی دو ساعت برو نت بزن ال ...

خب پس بازم بندر لنگه به شهرهای ایرانی نزدیکتر تا دبی ک 

بازم من درست گفتم که 🥴😂

اینم معلومه تو نت سرچ کردی ضایع نشی 

معلوم اهل بندر لنگه هم نیستی 🥴😂 

ببین خواستی بری محل خدمت رو بنداز ارتش ننداز سپاه  ممکنه بکن سپاهیه دخترا برات نمیرن😐🤣😐🤣😐🤣😐🤣😐🤣😐