آقای محترم شما که الگوت مکس امینی مکس امینی دوست دخترش ایرانیه و تو فکر اذدواج با یک دختر ایرانیه 🤣🤣
والا منم از ۱۸ سالگی کار کردم فکر کردی مثل تو اماده خورم منتها ما ایرانیا خانواده دوستیم و خانواده ساپورتیوی داریم که خارجی ها ارزشونه
دخترایی اروپایی باید از ۱۸ سالگی کار کنند چون باید هزینه دانشگاه رو بدند و اونجا دانشگاه رایگان و دولتی نیست خیلی خیلی کم برعکس اینجا
متوجه شدی آقای هیچی ندون؟! خیلی بی اطلاعاتژ
نه دخترا اروپایی عروسی آنچنانی نمیخوان و میان باهات کارتون خواب میشند 🤣خونه نمیخوان کار نمیخوان همه و همه از دم شوهر ایرانی مهاجر میخوان و عاشق پراید و سایپا و ایران خودرو و مردسالاری و.... 🥴🤣 درحالی که اقامت هم نداری هر لحضع ممکنه شوتت کنم بیرون 🤣🤣
دخترای اروپایی عروسی آنچنانی نمیخوان چون به میزان سطح رفاه هزینه ها هم بالاست و مجبورن ساده زیست باشند وگرنه عروسی هایی که ما میگیریم براشون قفله 🤣🤣
دختر روس هم تو امارات و ترکیه ریختتتتتتتتتتتتتتتتت تو کاباره های ترکیه و امارات و باکو میرقصن 🤣🤣🤣🤣
اتفاقا دخترای روس بشددددددتتتتتتتتتت پول پرستن دقیقا نقطه مقابل تو ای پاس بی پول 🥴🤣🤣 یعنی همین دخترای روس هم بهت نگاه نمیکنن 😂🤣جررررررر
تا همین روسیه هم نمیتونی بری 🤣🤣
بنده محصل و شاغل هستم مگه مثل تو بیکارم هر روز تو هپروت دختر اروپایی و آمریکایی و ... سیر کنم ؟! 🤣😂
تو ک تا دبی و ترکیه نرفتی دیگه غربی غربی کردنت چیه آخه 🥴🤣
نه قیافه داری نه پول داری نه ثروتمندی و نه خونه داری نه حتی اقامت اروپا داری هنوز به عمرت اروپا ندیدی میگه باید برام صف بکشند 🤣🤣🥴🥴 حالا چرا ؟! چون مکس امینی گفته 🤣😂 من نمیدونم دخترای اروپایی خر فرض کردی ؟!
یا خودتو چی فرض کردی 🥴🤣🤣
آره خوشگلیم و با خانواده و با چهارچوب و فمنیست و پرتلاش و.... برعکس شما مردایی هیچی ندار که دنبال اقامت گرفتن از طریق دخترایین انگار دخترای اروپایی خرن بیان پورشه رو ول کنن دنبال ی پراید مثل تو بگردن چون مکس امینی گفته 🤣😂🥴🥴🥴 حالا خود مکس امینی دختر ایرانی گرفته 😂😂😂😂
خدایا چه اعتماد به سقفی
خیلی خندیدم بهت آخه اعتماد به نفس کاذبت زیاده و هیچ اطلاعاتی هم نداری 😂🤣 فقط حرفت