من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یاد ی تاپیک افتادم طرف دستیار بود میگفت ماهی ۲۱ تومن حقوق دارم ۱۰ تومن داداشم میزنه ۲۰ تومنم شوهرم ا ...
سلام سلاممم
وااای صب بود ، صب زوود
یادم افتاددد
چقد خوب بود اون روز
چطوری شما
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
سلام سلاممموااای صب بود ، صب زوودیادم افتادددچقد خوب بود اون روزچطوری شما
قربونت عزیز من با اونیکی کابریم بودم تعلیق شدم😑😁
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
میگفت شوهرم بازپرسه اتوگالری خارجی داره بعد میگفت شما داداش خوب نداشتین عقده دارین داداشم مثل بقیه نیست فقط بلد باشه خواهرشو شوهر بده
از یطرف فکر میکنم بخام برم آموزش ببینم باید کلی هزینه کنم تازه شاید کارم پیدا نکنم از طرفی هم فکر می ...
من خودم دستیار بودم رسما بیگاری میکشن تازه من دانشجو هستم به هوای دانشجو بودنم هی حقوقمو کم میکرد یا دیر به دیر میداد بعد اعتراض میکردم میگفت به دانشجو جماعت نباید کار داد تازه من کارم پاره وقت بود یعنی اصلا از کارم نمیزدم
سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.