2777
2789

دخترم تو مدرسه ها همش باید پیگیرش بودم که بخونه درسش عالی بود ولی من باید میگفتم بهش .عادت کرده 

الان کلاس زبان میره باز داره منو اذیت میکنه برای نوشتن وخوندن.چیکارش کنم 

هی لج میکنه میگم کتابت رو بیار استوری ها رو فیلم بگیریم 

بنظرتون چیکار کنم 😭

دیگه خسته شدم از بس حرصش خوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم حساس بودن زیاد رو بچه تاثیر میزاره توی هر سنی و اگر هم اینو هی بهش بگی و تو روش بیاری که من حساسم روت نگرانتم اینا چون اینجوری خیلی اذیت میشه از لحاظ روحی بزار خودش تصمیم بگیره راهشو پیدا کنه بزور با نگرانی هاش سرکوبش نکن

امسال از اول مهر کم کم بزار مستقل بشه فقط حالت نظاره گری داشته باش هی بهش نگو بخون و بنویس یک بار که بدون تکلیف بره سر کلاس و پاسخگوی اشتباهش باشه یادت میگیره که باید وظایفش رو انجام بده 

ببین عزیزم حساس بودن زیاد رو بچه تاثیر میزاره توی هر سنی و اگر هم اینو هی بهش بگی و تو روش بیاری که ...

اگه ولش کنم فقط میخواد فیلم نگاه کنه وبازی کنه یا خونه رو جستجو کنه .اصلا فکر درس وزبان واینا نیست 

اگه ولش کنم فقط میخواد فیلم نگاه کنه وبازی کنه یا خونه رو جستجو کنه .اصلا فکر درس وزبان واینا نیست

خب حتما علاقه نداره عزیزم بزار بره دنبال علاقش بهش بگو مثلا کلاس هایی دوست داری بری که مربوط به فیلم ، نقد فیلم ، انیمیشن سازی ، برنامه نویسی یا هرچیزی مربوط به بازی فیلم باشه 

اشتباه بزرگ رو خودت کردی باید یاد بگیره فعلا وظیفه اصلیش درس خواندنه

دختر من کلاس اول خدایی تا می‌رسید سریع تکالیف انجام میداد من فقط دیکته میگفتم

برای زبانش هم همینه من قبل رفتن ب کلاس فقط چک میکنم ببینم انجام داده یا نه 

کاری بهش نداشته باش بزار با عواقب کارش روبرو بسه

بهش میگم ولی کو گوش شنوا معلم میگه خیلی باهوشه ولی دل نمیده

معلما اینو به همه میگن 

خودتو حرص نده فردا هزارتا مریضی میگیری هیشکی نمیگه برا دخترش حرص خورد

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

پسر منم دقیقا همینه امسال میره چهارم الانم زبان میره همینجور با کلی غر وداد وبیداد تصمیم دارم مدرسه امسال غر نزنم ولی نمیتونم اگه نگم نمینویسه بعد اخر شب میشینه گریه میکنه که معلم دعوام میکنه اوفففف