2777
2789
عنوان

حس ششم هستم بیایین سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 135 پست
مهاجرت تحصیلی میکنم؟ اگه اره چه زمانی؟ دوسم داره؟ خیانت میکنه؟ باهاش ازدواج میکنم؟

مهاجرتت تاخیر داره خیانت نمیکنه 

دوست داره اما عاشقت نیست 

لطفا تاپیکی ک گفتم رو گزارش کن ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمهای عزیزم من دونه دونه جواب سوال هاتون رو میدم با ف..ال ابجد و مهره میتونم تا یکماه ایندتون رو کلی بگم ک شامل همه موارد میشه 

گزارش بزنید لطفا برام 

این عنوان رو موهامو کوتاه کردم صب بلند شدم دیدم اینجوری شده عکس داخلش هست تونستید نی نی یار رو هم همینجا تگ کنید 

نام مادر ماه تولدتون برای ف..ال نیازه 

🙄اگ حس ششمی ماه تولدم؟

ببین عزیزم یه توضیح بدم حس ششم ممکن درست دربیاد ممکن نه حس ششم یه چیز کاملا شهودی هس ینی چیزی ک حس میکنی رو میگی ک گاهی درست در میاد گاهی خیر 

اما من از طریق دایی خودم بیشتر رو ف..ال کار میکنم ک با حروف ابجد هست و مهره انداختن و اون هم نیازه ب اسم مادر و ماه تولد تا بتونی جزییات زندگی و ف..ال طرف رو بگی من چاکرای ششمم نیمه فعال هست و حس ششمم تاحدودی خیلی قوی کار میکنه ولی امکان اشتباه هس