2777
2789
عنوان

حس ششم هستم بیایین سوال

1022 بازدید | 135 پست

سلام خانمهای عزیزم من از شما خیلی تشکر میکنم 

متاسفانه قبل از ازدواجم چندین کاربری داشتم که داخلش عکس گذاشتم و کاربری دست دوستمم بوده و اونم یه سری چیزها گذاشته هیچوقت از طرف خانواده خودم مشکلی نبود چون هیچکس نی نی سایت نداشت اما بعد از ازدواج توسط یکنفر شناسایی شدم توسط خانواده شوهرم دوتا تاپیک دارم ک باید گزارش بخوره فعلا یکیش رو میخام بنده بخاطره ترکوندن این تاپیک ها ۹تا کاربری درست کردم اما بازم نیاز ب گزارش بیشتر هست من الان دوهفته هس ک تمام تاپیکام رو درحال گزارش زدن هستم اینم بدی نی نی سایته فک کنم دیگ اکثریت بدونن من ف..ال میگیرم و حس ششم هستم 

متاسفانه کاربری تگ نمیشه هرکاری میکنم اما عنوانو سرچ کنید اولین نی نی سایت میاد بالا عکسی ازمن داخلشه ک میخوام تاپیک و عکس رو گزارش کنید 

عنوان اینع (موهامو کوتاه کردم صب بلند شدم دیدم اینجوری شده) سرچ کنید گزارش بزنید 

سوال حس ششم دارید همینجا بپرسید اگر ف..ال میخوایین درخاست بدین نام مادر و ماه تولدتون رو بگین

متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.