2777
2789

سلام من پریشب یه خرید اینترنتی از یه سایتی داشتم، که نوشت پرداخت موفق و حتی شماره سفارش هم بهم داد، یعنی سفارشم از سایت اوکی بود و پولم از حسابم کم کرده بود، دیروز رفتم همون سایت تا وضعیت سفارشم رو پیگیری کنم پیداش نکردم، به ادمین پیام دادم و گفت اصلا سفارشم ثبت نشده و احتمالا تا 72ساعت پولم برمیگرده و اگه برنگشت بهش خبر بدم، امروز زنگ زدم پشتیبانی بانک گفت تراکنشی تو اون تاریخ نمیبینه اصلا، درحالی‌که استعلام کارتم چیز دیگه ای میگه، خیلی مستاصل شدم و نمیدونم چیکار کنم؟ اگه تجربه مشابهی دارین ممنون میشم کمکم کنین 

نگو که سایت صندلستان بوده😑چون همین بلارو سر منم آورده

نه سایت لوازم تحریر بود و من مشتریشونم و چندبار قبلا از سایتشون ثبت سفارش کردم، ادمین گفت سایت در حال بروزرسانیه، اگه میدونستم این بلا سرم نمیومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولت برمیگرده

وای خدا کنه خیلی نگرانم، پول تگ حسابمم ته کشیده متاسفانه دیگه نمیتونم سفارش بدم تا برنگرده، چون واسه دخترم خرید کردم و موقع ثبت سفارش پیشم بوده و منتظرشه الان، میترسم کالاها ناموجود بشن 🙁