2777
2789
عنوان

چیکار کنم تو این رابطه

150 بازدید | 7 پست

مشکلمون راجب سین کردن بود که دیر سین میکرد ازش پرسیدم دروغ گفت که باشگاهم در صورتی که نبود منم یکم تند روی کردم گفتم برو ب درکه 

بعدش سه دفعه پیام داد من سین زدم جواب ندادم اونم خیلی مغروره خیلی 

بعد چند روز ی اهنگ فرستادم براش لج کرده 

ی هفته گذشته از لجش سین نزده 

بنظرتون چیکار کنم ؟ بهش پیم بدم دوباره ؟ 

دو ساله باهمیم خیلیم دوسش دارم 

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

چقد بچه 

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترای مظلوم و احساسی ،🥺🥺🥺 رابطه ای ک پسر عاشقتر باشه همیشه موفق تره تو یه هفته چطور طاقت اورده ا ...

چی بگم بهش ؟

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
پرنسس تشریف دارن

بهش بر خورده

چی بگم بهش ؟

عزیزم با اجازت یه سری ب تایپیکات زدم فهمیدم این اقا شمارو ب شخمش هم نمیگیره ببخشید 

بنظر من کلا کات کن و دیگه چیزی نگو پسری ک بخادت برات وقت میزاره

بخدا هرچی کمتر باشی بیشتر پیگیرتن

تجربه خودمو میگم بنظرم اگر هدفت از این رابطه ازدواج هست سعی کن زودتر به ازدواج ختم بشه اگر میبینی توجه نمیکنه و یا یجوری می‌پیچونه قیدش رو بزن هر چند سخته ولی میگذره و قوی تر میشی. دوست داشتن توی رابطه دوساله توجیهی برا ماندن نیست. حیفه بخواهی عمرت رو تو رابطه های اشتباه که اولویتش نیستی بگذرونی. در پناه خدا 

بهش بر خورده

عزیز یاد بگیر وقتی کسی برات مهر و وقت نمیذاره بدون دلیل برای مدت زیاد(طبق تاپیکات) کنارش بذاری چه دو سال باهاش باشی چه ده سال

مطمئن باش یه روز به بدترین نحوه کنار گذاشته میشی 

وقتی اولویت اصلیش بیاد تو زندگیش پس خودتو دوست داشته باش رابطه برای لذته نه رنج 

این رنج بی پایان رو تموم کن.