دوست پسر دوان مجردی همسایه خونه پدریم هست هنوز ازدواج نکرده از اونجایی که همه میدونن کنه بدبخت وقتی اونجام زیر ذره بینم شوهرمم هم این جریان رو میدونه چون همون اوایل خواستگاری دعواشون شد فهمیدشوهرم .الان خوشش نمیاد برم خونه پدریم دیشب اونجا بودم داداشام و خواهرام قلیون گذاشتم جلوی ما درخت زیاده باصفای اونجا اومدم بشینم اونم آمد تد جمع کلا هک پلک نمیزنه منو میبینه خسته شدم هر بار یه کاری میکنه شوهرم هم خیلی حساسه اومدم میوه بردارم دستش خود دستم بخدا اتفاقی آبجیم همچین خندیدم دیگه پاشدم اومد خونه شوهرم بود شر میشد چیکار کنم موندم چرا ازدواج نمیکنه بره لعنتی همچین عاشقانه نگاه میکنه انگار من هنوز مجردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر همسایه تو خونتون چیکار میکردعجب خواهر فتنه ای داری
خونمون نه جلو درمون درخت زیاد چون کوچه بن بست هست زیلو میندازیم میشینم اکثرا بخدا حوصله خودمم ندارم به اونا خوش میگذره دور هممنه بدبخت همش باید خونه باشم اگه ازدواج کنه راحت میشم
شما خودتو سفت بگیر همین ... قطعا دلیل مهمی داشتی که نخواستیش . پس دیگه اهمیت نده . هر انرژی که در درونت راجع به اون هست رو اون هم دریافت میکنه . سعی کن بی اهمیت باشی
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️