2777
2789
عنوان

خانومایی ک نی نی چندقلو باردارن

588 بازدید | 15 پست

کیا چندقلو باردارن؟یا اینکه دنیا اومدن

ی سری سوال دارم ...

1 . چن قلو باردارین؟

2 . میشه ازون لحظه ای ک متوجه شدین عوض یه نی نی چنتا نی نی تو وجود شما هست بگید؟😘

3. سابقه چند قلو زایی تو فامیلاتون ارثیه یا نه

4 . بارداریتون با استفاده از قرص و امپول و اینا بوده یا طبیعی ؟

و هرچییییی ک خودتون دلتون خواس بگید...

خیلی دوس دارم حرف مامانای چندقلو رو بشنوم و احساسشونو بگن ب ما 😙😙

یه پسر دارم شاه نداره😍

سلام

من سه روزه فهمیدم دوقلو باردارم

رو تخت سونواونقدر خندیدم و شادی کردم که دکتره دیگه خسته شدگفت حالا یگه آروم باش بقیه کارمو انجام بدم  

ولی قیافه شوهرم دیدنی بود سکوت کرده بود و با تعجب مانیتورو نگاه میکرد

تو خانواده مون سابقه دوقلویی نداشتیم حتی یه مورد

قرص و دارو و آمپولم استفاده نمیکردم

دکتر میگفت احتمالا تو نسلهای قبلیتون بوده هر چند بدون ارث هم غیر ممکن نیست

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالا خدا دفه بعدي به منم يه دوقلو دختر بده😍😍😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ولي نگهداري از چند قلو خيلي سخته😰بدون دست كمك نميشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

سلام ... 

وااااای بهین جااااان بخدا انقد ذوق زده شدمممممممم وقتی متنتو خوندم😂😂انگاری ک من باردارم خخخخ

خوشبحالت عزیزم ... ان شالله ب سلامت هردو وروجکا دنیا بیان .. بیان مامانشونو کچل کنن از بس ک ونگ ونگ کنن خخخخخ

تبریک میگم دوست عزیزم ... خیلی خیلیییی تبریک

👍اره درست میگی بدون ارث غیر ممکن نیس...

خیلی دوس دارم حرفای مامان چند قلوهارو بشنوم خیلییییی

یه پسر دارم شاه نداره😍
سلام ...  وااااای بهین جااااان بخدا انقد ذوق زده شدمممممممم وقتی متنتو خوندم😂😂انگاری ک من با ...

ممنونم انشالا قسمت شما

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم
ولي نگهداري از چند قلو خيلي سخته😰بدون دست كمك نميشه

من ک انقد چند قلو دوس دارم

میگم خدایا 10 قلو هم بدی مشکلی نیس خخخ

مث اون خانواده فقیر هندی که 11 قلو دنیا آورده بود 😮😐 خخخ

یه پسر دارم شاه نداره😍
ممنونم انشالا قسمت شما

ان شاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله😄😄😄😄😄😄

وای خدا ینی میشه یروز من بیام اینجا بگم باردارم اونم چند قلوووووو واااااای😢😂😂😄😄😄

یه پسر دارم شاه نداره😍

واااااااااآاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدای مننننننن😁😁😁😁😁😁😁😁

چقددددددد جیگرن این دوتا فندوق😜😋

حداحفظشون کنه محبوبه جان ... ماشالا هزار ماشالا

چن وقتشونه اسماشون چیه این گل پسرا

بخدا نمیدونی چقد دلم خواس اصلا😢

یه پسر دارم شاه نداره😍