2777
2789
منع شرعی ندارد‌.فقط برای نماز باید دقت کنند که اجزای بدنش در لباسشون نباشه اما از لحاظ بهداشت و زیست ...

یه آدم مذهبیه تو فامیلمون عموم گربه داره همش بهش میگه اینکارا به دور از شرعه

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
بله کلا توی ازمایشاتم فهمیدن گربه کلا زبونش عاری از میکروب و کثیفیه، البته گربه های بدون بیماری و سا ...

وایییییی ممنون یک ذره امید در دلم روشن رفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی مذهبی نیستم خانواده ام هم حد وسطن خیلی مذهبی نیستن ولی جنس و پاکیش برام مهمه

من شنیدم گربه مکروهه(نمیدونم درست نوشتم یا نه)

ینی معلوم نیست نجسه یا پاکه

یه آدم مذهبیه تو فامیلمون عموم گربه داره همش بهش میگه اینکارا به دور از شرعه

خوب خیلی از کارها شاید با شئونات یک فرد یا یک دین نخوونه و در عین حال ممنوع یا نامشروع هم نباشه.

و ضمنا همه‌ی اعمال غیراخلاقی لزوما نامشروع نیست.

مثلاً شکمبارگی و پرخوری کردن تو دین ما منع شده اما حرمت شرعی ندارد. 

من شنیدم گربه مکروهه(نمیدونم درست نوشتم یا نه)ینی معلوم نیست نجسه یا پاکه

ولی گربه یه موجود خیلی خاصه 

یعنی جز حیووناییه که خدا توجه ویژه بهش داره جوری که جز پنج حیوون اصلیه که میگن نگه داریشون خیلی خوبه و برکت میارع ، نمیدونم شنیدی یا نه ولی میگن خروس ، گوسفند، کبوتر. گربه ، اگر توی خونه باشن به شدت خوبه 

اصلن این چیزی که گفتید صحت نداره 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

ولی گربه یه موجود خیلی خاصه یعنی جز حیووناییه که خدا توجه ویژه بهش داره جوری که جز پنج حیوون اصلیه ک ...

من خودم آدم مذهبی ای نیستم برا همین اطلاعات ندارم به اون صورت اینم شنیده بودم فقط

خوب خیلی از کارها شاید با شئونات یک فرد یا یک دین نخوونه و در عین حال ممنوع یا نامشروع هم نباشه.و ضم ...

من نه خودم نه عموم مذهبی نیستیم بخاطر همون بود

مرسی از اطلاعاتی که دادی