2777
2789

آخی انقد دوس دارم لحظه ای رو که کلییییی علی اصغر میبینم تو تلوزیون 😭😭😭

قربون علی اصغر مظلوم امام حسین بشم من 😢 مظلومانه کشته شد 😢خدااااااااااا 😭

ب منم ازین علی اصغرا هدیه میدی ؟ 😔

یه پسر دارم شاه نداره😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه شیرخواره؟

واسه من که فعلا آرزویی بیش نیست

دلم گرفته.هرسال میگم سال دیگه نوزادمو لباس علی اصغر تنش میکنم میبرم همایش ولی زهی خیال باطل 

هرسال مثل پارسال باید واسه آغوش خالیم لالایی بخونم

هرکی فردا میره التماس دعا دارم ازش

بچه شیرخواره؟ واسه من که فعلا آرزویی بیش نیست دلم گرفته.هرسال میگم سال دیگه نوزادمو لباس علی اصغر ...

انشاا... بزودی خدا یه بچه ی خوب و سالم و صالح بهت بده❤

پسرم دنیای منه😍
بچه شیرخواره؟ واسه من که فعلا آرزویی بیش نیست دلم گرفته.هرسال میگم سال دیگه نوزادمو لباس علی اصغر ...

عزیززززززززززم 😭😭😭 

لابد حکمتی بوده

من الان روزه ام  برات 200 صلوات میفرستم 

ان شاللللللللله ک به زودی بیای بگی بارداری ب حق حضرت علی اصغر😭 و سال بعد با علی اصغرت بری همایش😢ن اینکه واسه آغوش خالیت لالایی بخونی گلم

یه پسر دارم شاه نداره😍
عزیززززززززززم 😭😭😭  لابد حکمتی بوده من الان روزه ام  برات 200 صلوات میفرستم  ان ...

مرسی عزیزم.لطف میکنی

امشب هرکاری میکنم خوابم نمیبره

یعنی انقدر پیششون ارزش ندارم که هرسال دستمو رد میکنن😢هرسال شب علی اصغر خواب به چشام نمیاد از اینکه یه نیم نگاه بهم نمیکنن

منم فعلا در آرزوشم😍 ولی بدجور ب دلم افتاده امام حسین  ع و حضرت علی اصغر ع خوشحالم میکنن😢😘

یه پسر دارم شاه نداره😍