2777
2789

وقتی توی مهمونی ،دورهمی، ...میرقصم حین رقصیدن صورت مهمونا رو نگاه میکنم میبینم همشون جز چند نفر میخندن. خصوصا وقتی آذری یا عربی میرقصم از روی کلیپهای یوتیوب، اینستا و سی دی های آموزشی تمرین کردم طبق اصول یاد گرفتم و اجرا میکنم ولی نمیدونم دلیل خنده هاشون چیه هی اصرار میکنن بلندشو برقص وقتی هم میرقصم پشیمون میشم شما بگید چیکار کنم؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میخوان مسخرت کنناسی تروخدا میشه بیایین تاپیک آخرم

چرا باید مسخرم کنن؟ طبق اصول مرحله به مرحله یاد گرفتم تمرین کردم😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چرا باید مسخرم کنن؟ طبق اصول مرحله به مرحله یاد گرفتم تمرین کردم😔

شعور ندارن

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
شعور ندارن

خودشون بلد نیستن بلند میشه هوا رو چنگ میزنن دوبار بعدش می‌شینن

یا باید نرقصی یا اگه میرقصی بقیه واست مهم نباشن کار خودتو بکن

من پیج های رقص رو فالو میکنم نمی‌خوام اسمشونو بگم ولی استادای رقص عالی میرقصن و آموزش میدن من از روی اونا تمرین میکنم و میرقصم نمیدونم چرا باید مسخرم کنن

من پیج های رقص رو فالو میکنم نمی‌خوام اسمشونو بگم ولی استادای رقص عالی میرقصن و آموزش میدن من از روی ...

من نمیگم شما بلد نیستی برقصی میگم باید نظر بقیه برات مهم نباشه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

من نمیگم شما بلد نیستی برقصی میگم باید نظر بقیه برات مهم نباشه

ممنونم عزیزم ولی من از دست اونا ناراحتم 

نصف غم و غصه ما از رفتارای بد اطرافیانه وقتی کسی برات مهم نباشه همه مشکلات حل میشه

👍👍👍