2777
2789

دوستان من یمدته تو دیوار و شیپور دنبال کارم و ادمینی هم مد نظرم هست ولی همشون پول میخوان برایه ثبت نام و اینا که ۱۰۰ و خورده ایی میشه 

کسی تاحالا تجرشو داره اصلا واقعی هست و کار بهت میدن ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمینی تجربه داری؟ نمون پیج داری؟ چه زمینه کار کردی؟ ادمین لازم دارم

ببخشید من بله ادیتور عکس و فیلم بودم 

پیج داشتم ومیدن اسمش بود پرید 

تایپ بلدم یه مدت ادمین آنلاین شاپ دختر عمم بودم اونم رو خساست پولم نداد دیگه ادامه ندادم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

من برا تایپ ثبت نام کردم 

الکی نبود ،اما به من نمیرسید  از بس شلوغ بود مثلا میگفت ساعت چهار و بیست دقیقه جزوه میزارم ،پنج دقیقه زمان بود تا بگی اینو میخوام مثلا 

کار ادمینی هم داشت اما من تولید محتوا بلد نبودم ،نرفتم سراغش 

خلاصه الکیه

نه تجربه ندارم ولی خیلی دوست دارم کار کنم 

ادمین دایرکتر بیشتر مد نظرم هست 

یسری چیز ها هم بلدم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

کار با Snapseed. 

اپلیکیشن VSCO. Aو fterlight انجام دادم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
ببخشید من بله ادیتور عکس و فیلم بودم پیج داشتم ومیدن اسمش بود پرید تایپ بلدم یه مدت ادمین آنلاین شاپ ...

من قنادم 

ادمین میخوام پیجمو بیاره بالا 

ن فقط عکس کپشن بنویسه 

سر اصول پست استوری بزاره 

جذب فالور داشته باشه و گرن نمون کار گذاشتن ۱۰۰ تا ۲۰۰ تاکاری نداره

من برا تایپ ثبت نام کردم الکی نبود ،اما به من نمیرسید از بس شلوغ بود مثلا میگفت ساعت چهار و بیست دق ...

نه مرده گفت اینجوری نیست بهتون زمان بدیم و اینا 

گفت حقوقتونم هر شب واریز میشه 

من قنادم ادمین میخوام پیجمو بیاره بالا ن فقط عکس کپشن بنویسه سر اصول پست استوری بزاره جذب فالور داشت ...

فالوورات چقدر هست ؟ 

ادیت بلدم ، تقریبا الگوریتم اینستا و بالا بردن فالوور هم یاد دارم 

من قنادم ادمین میخوام پیجمو بیاره بالا ن فقط عکس کپشن بنویسه سر اصول پست استوری بزاره جذب فالور داشت ...

نه این چیز هارو بلد نیستم 

اگهی بزن تو دیوار و‌شیپور پیدا میشه 

من برا تایپ ثبت نام کردم الکی نبود ،اما به من نمیرسید از بس شلوغ بود مثلا میگفت ساعت چهار و بیست دق ...

اگه دنبال تایپی‌برو سایت ایران تایپیست ثبت نام کن.

واسه ثبت نام پول نمیخااد حقوقتم سر وقت میریزن پروژه هم فراون هست..من تایمی کار کردم دیگه نکردم بچه دارم حوصلم نکشید

نه نه نه اصلا ندی هاکلاهبرداریه کاری نمیدن بهت...پولتو میخورن من بلا سرم اومد...

خب واسه تو چجوری شد؟