2777
2789

امیرجانم یکدانه باورم نمیشه یکسال شد🥀💔😭🖤چقدباباپس دوست داشت چقدبرای اینکه ت پسربشی نذرکردم ده سالم بودقرآن و ختم کردم .چقدروی پاهام لالاییت کردم همیشه برات میخوندم لالالالا گلم باشی نمیری همدم باشی😭🖤😭🖤همدمم نشدی خدابرای ماشادی نخواست چقدغمموخوردی چقدبرای من از خودت گذاشتی حالاک بایدباشی نیستی حالاک بایدزیباییای دخترامو روببینی نیستی 😭💔🥀بچه های من کم دیدنت کاش قرعه برمیگشت انقده زودتنهامون نمیزاشتی آخ دلوم خونه امیرجانم یکدانه🥀💔😭🖤چراواقعاچراخداداغتوب دلمون گذاشت؟امیرمامان باباصدسال پیرشدن من همه چیوباختیم آبجی دلش خونه جیگرگوشه یکدانه🥀💔😭🖤🖤😭💔🥀🥀💔😭🖤🖤😭💔🥀

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا 

خداانشالله بهت ارامش بده😭💔💔

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
قشنگ درکت میکنم خدابهت صبر بدهپسرخواهرم ک 19 سالش بود رو از دست دادیمهیچی از جوونی کم نداشتشهریور ت ...

این خدادیگ خدایی نکردبراش🖤😭💔🥀خدارحمتش کنه فرداسالگرده داداشمه الهی بمیرم 🖤😭💔🥀23ورزشکارسالم مداح

الهی بگردم خدایی نکرده داغ جوون دیدین؟

خدانکنه عزیز دلم پارسال پسر عمه ی جوونم شب یلدا تصادف کرد فوت شد خیلی سخت بود خیلی شکستیم هرروز سخت ترم میشه عمم 40سال پیرتر شده واقعا خدا ب شما و اللخصوص مامانتون صبر بده با کلمه کلمه حرفات اشک ریختم عزیزم😭

خدانکنه عزیز دلم پارسال پسر عمه ی جوونم شب یلدا تصادف کرد فوت شد خیلی سخت بود خیلی شکستیم هرروز سخت ...

ای خداچ مصلحتی بود۲بارمیخواستم خودموبکشم دلم برای بچه هام سوخت خدارحمتش کنه پسرعمتومعلومه خانواده هاتون صمیمین من تاچهلمش نمی‌دونستم زایمان داشتم بعدبهم خبردادن آخ چقدسخته خدا😭😭😭😭🥀💔🖤

ای خداچ مصلحتی بود۲بارمیخواستم خودموبکشم دلم برای بچه هام سوخت خدارحمتش کنه پسرعمتومعلومه خانواده ها ...

الهی بمیرم برات عزیزم داغ برادر کمر شکنه عمه منم چندبار میرفت خودشو زیر ماشین کنه یبارم رفت رو پشت بوم فهمیدیم خیلی خیلی صمیمی بودیم داغ این بچه خیلی کمرشکن بود خیلی😭😭😭😭😭 عزیز دلم میدونم خیلی سخته ولی بخاطر بچه هات قوی باش یروزی خودمونم جامون کنار عزیزامونه 😭😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرم برات عزیزم داغ برادر کمر شکنه عمه منم چندبار میرفت خودشو زیر ماشین کنه یبارم رفت رو پشت ب ...

آخ میفهممش چقدسخته خدا به شماوخانوادتون آرامش وصبربده خیلی سخته 😭😭😭😭😭😭