هردو کنکور ریاضی و تجربی رو دادم و مطمئنم اینارو میارم برای یه خانم کدومش بهتره؟ خیلی سردرگمم یکی میگه محیط مهندسی مردونس یکی میگه بهداشت فقط کار دولتی داره اصن نمیدونم چیکار کنم باید امروز معلوم کنم میخوام با کدوم زیرگروه انتخاب رشته کنم
میری انشااللهولی من چون ۶ بار آزمون استخدامی دولتی شرکت کردممیدونم اون سه رشته گفتی خیلی بازار کار آ ...
انشاءالله
انشاءالله شما هم استخدام شی عزیزم مرسی عشقم
میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
هر دو بیمه برات رد میکننهر دو حقوق بازنشستگی داریولی ساعت کاری شون بستگی داره متفاوتیکجا یک شرکت حقو ...
ابجی تو از حقوقت راضی؟!
مدیریت بازار کارش عالیه من از گروه مدیریت خوندم الان شاغلم تو سازمان دولتی
ببخشید میشه حدودا حقوقت و بگی شرمنده🥲💔
اول فکر مهاجرت داری یا نه؟الان خیلی مهمه اگه به مهاجرت فکر میکنی هم مهندسی صنایع و هم مهندسی شیمی خوبه.صنایع یکم بهتره فکر کنم.و اینم بدون که آره یکم فضای کار مهندسی مردونه هست ولی نه اونجور که میگن.الان خیلی جاها برای کار مهندسی خانوم هم میگیره.آقا برای کارهای مدیریتی و فنی هست معمولا و پروژه های عملی سنگین.اما کار مهندسی بخش زیادیش کار محاسبات و طراحی هست که خانوما هم زیادن.مخصوصا صنایع که میتونی برنامه نویسی هم یادبگیری و تو اون زمینه بری.فقط نمیدونم شما که تجربی خوندی برات چقدر سخت باشه و این روحیه رو داشته باشی یا نه.روحیه مهندسی و بچه های ریاضی متفاوته یکم.