2777
2789
عنوان

من از سال نود و شش اینجا اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 26 پست
ما نمیتونیم همه دنیا رو کنترل کنیم،دنیا پر هست از افکار و دید های مختلف،نمیشه چهارچوبا رو طبق نظر خو ...

درسته میفرماید ولی چرا باید نی نی یار تاپیکای مفید بترکونه چون یه عده مخالفت میکنن درش دلیل نیست ک قراره دعوا بشه

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
فک میکنی من ت تاپیک خودکشی راهنمایی نکردم اتفاقا تو اونا بودم ولی میگم بعضبا دیگه زیاده رویه

بله درسته من خودم دیشب با روحیه داغون تاپینگ گذاشتم که خانما مثل خاهر بیان ارومم کنن یه خانمی نوشته میخای خودت بکشی برو دنبال مردشور بگرد اینجا چیکار داری همه توهینی بهم کرد سر اینکه میخاستم درد دل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به عنوان فرد نمیتونم چهار چوب بذارم و بگم چی بگید وی نگید کی بیاد کی نیاد و موضوع مد نظر من درسته بقیه حاشیه،این وظیفه قانون گذار سایته وقتی ورود آقایون محدود نشده دیگه من اگر نپسندم اون تاپیک نباید برم،

باید دست از کنترل بقیه برداشت،محیط عمومی افراد با همه اعتقاد و نظر و .... هستند من انتخاب میکنم کجا باشم و‌کدوم رو‌وارد نشدم،

یه مشکل هم ک میگی میگن وای چجوری تحمل می‌کنی طلاق بگیر زوووود

وای دقیقا 

بعد اینکه همش هم فکر میکنن خانم های خانه دار بی سواد و تو سری و خور هستن 

تنها کسایی در دنیا خوشبخت هستن که مدرک تحصیلی دارم و شاغل هستن 

تمام متاهل ها بدبخت هستن 

یکی میگه می‌خوام ازدواج کنم همه میریزن رو سرش که اره تاپیک منو بخون پشمیون شو 

عزیزم قرار نیست همه زندگی تو رو تجربه کنن که 😐

به خدا همه مجردا از ازدواج وحشت کردن

منم از سال ۹۹ اینجام واقعاً اون موقع بهتر بود قبول دارم

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

درسته میفرماید ولی چرا باید نی نی یار تاپیکای مفید بترکونه چون یه عده مخالفت میکنن درش دلیل نیست ک ق ...

اینم قسمتی از قانون اجتماعی هست قطعا اکثریت نظر غالب رو دارن،هر محیط اجتماعی طبق نظر اکثریت اداره میشه،

سایت با قوانین خودش و نظر اکثریت جلو میره و باز من انتخاب میکنم با این شرایط بمونم یا نه،نهایت اینکه چیزی روپیشنهاد بدم و سایت بررسی کنه اگر برای اکثریت مفید بود اعمال کنه

منم موافق حضور زیر سنی نیستم اما من فقط در مورد خودم و فرزندم حق دارم 

بچه ها شماام لایک میکنید قرمز میشه ولی ثبت نه؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دهه ۶۰ فقط خواننده ان دهه هفتاد که همه میخوان طلاق بگیرن دهه هشتاد هم تو رابطه ان و دنبال اکس و نکس

من دیگه به ندرت میام خیلی داغون شده سایت

حیف اون نی نی سایت قدیم با تاپیک های مفید

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

تازه تا اسم بچه میاری همه نوجوونا میریزن که نه بچه میخای چیکار ول کن طلاق بگیر😐

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دقیقا یا این شوهر از کجا اوردیدمثلا یکی داشت میگفت شوهر واتساپ و اینستا نمیذاره نصب کنم سریع گفتن طل ...

سال ۹۶ رنج سنی سایت نوجوان کم داشت ، شما فقد ببین چقدر تاپیک برای کنکور زده شده ، چقدر برای امتحان نهایی .....

الان به شدت پر از نوجوان هست ، هنوزم تاپیک های خوب پیدا میشه امااا تاپیک های ک نسل پر هیجان دوست ددارند ، همون تاپیک هایی هست که شما گفتید ، متاسفانه نوجوان هایی ک چن‌د تا پیراهن کمتر پوشیدند ، میان و پیشنهاد طلاق میدند و و و ، کسی ک اینجا تاپیک میزنه خودش باید عاقل باشه و دنبال راهکار از مشاور و ... باشه ، اینجا هیچ کسی اصل داستان ها نمیدونه ، هیچ کسی نمیدونه و با یه دعوا میگند طلاق بگیر و و و .....

قرمز یواش شده😅

اره😂😂😂